Kongeåmuseet
Jernbanegade 7
6580 Vamdrup
75581973
Vælg mellem 7 sommerhuse

Museet har udstillinger om 1864 grænsen og de gamle toldgrænser mellem Kongeriget og hertugdømmerne.

En af Danmarks største modeljernbaner som viser Vamdrup grænsebanegård Anno 1920, Danmarks dengang fjerdestørste banegård.

En virkelig flot udstilling er den helt unikke dukkemøbeludstilling, der er fremstillet af tapetrester og sugerør. Historisk skolestue, historisk køkkenudstilling, Danmark under besættelsen 2. Verdenskrig.

Vælg mellem 7 sommerhuse

Andre artikler om Hejlsminde

 • Sommerhus Hejlsminde

  Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
  Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
 • Sommerhus Hejlsminde privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Hejlsminde privat. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Hejlsminde privat Emne nr. 090-65986
 • Sommerhus Hejlsminde Strand

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Hejlsminde Strand. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Hejlsminde strand Emne nr. 130-F04111
Vis alle artikler om Hejlsminde