Jollmands Gaard
Møllegade 15, Holm
6430 Nordborg
74 45 35 16 / 22 80 48 99
Vælg mellem 123 sommerhuse

Besøg Jollmands Gaard som er den ældste gård i Holm

Jollmands Gaard er en gammel alsisk Kroggård, navnet Kroggård skyldes formen på gården, der minder om en krog (fiskekrog). Gården kan føres tilbage til 1700 tallet.
Gården fremstår som da den blev opført, hvilket gør gården til en unikt kulturhistorisk oplevelse, da det er en af de sidste tilbageværende Kroggårde i Danmark.

Man finder mange interessant bygningshistoriske detaljer, som gør et besøg på gården til en helt speciel oplevelse, hvor man føres tilbage til de gamle dage i dansk landbrug.

Vælg mellem 123 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Pragtfuldt feriehus til 8 personer med panoramaudsigt over Lillebælt er beliggende på Als. Dette rummelige hus har alt, hvad hjertet begærer.
 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Poolhus på Als

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Als. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als