Få en autentisk ferieoplevelse i et nænsomt bevaret herregårdsmiljø. Perfekt til weekendophold eller ferie med børn og børnebørn.
Gerdrup Herregård_084-S90128_lej en herregård på sjælland
Emne nr. 084-S90128

Overblik

Sted:
Skælskør, Sjælland
Overnatning:
24 personer
14 soverum
Max. antal gæster:
24 personer
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning
Bemærk:
Er der noget du er i tvivl om?
Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk.
Se priser og kalender

Beskrivelse

Om end Gerdrups historie trækker tråde hele vejen tilbage til begyndelsen af 1100-tallet, er herregårdens nuværende hovedbygning opført i 1860’erne. Den er beliggende i et naturskønt område på det sydlige Sjælland, få km fra Skælskør.

Et besøg på Gerdrup Herregård er på mange måder en ægte og autentisk oplevelse, fordi ejerne har lagt stor vægt på at bevare det oprindelige miljø. At træde ind i f.eks. spisesalonen eller biblioteket er derfor som at træde tilbage i tiden. De 14 værelser er indrettet i forskellige farver og i forskellige stilarter.

Herregården er et oplagt bud når det gælder et weekendophold en miniferie eller en ferie på den sydlige del af Sjælland. Tag af sted sammen med børn og børnebørn, og oplev en feriebolig, der ligger langt ud over det sædvanlige.

Eller lad det næste familietræf foregå her; det bliver en ufoglemmelig oplevelse for alle.

Der er ikke mange minutters kørsel ind til Skælskør, hvor I kan slentre en tur gennem den hyggelige gågade, og også slå et smut forbi havnen. De øvrige attraktioner og seværdigheder på den vestlige og den sydlige del af Sjælland er også inden for nem rækkevidde.

Gerdrup Herregård_stue_084-S90128_lej en herregård sjælland
Gerdrup Herregård_stue med spisebord_084-S90128_leje af herregård sjælland
Gerdrup Herregård_bibliotek_084-S90128_herregård udlejning sjælland
Læs mere om Gerdrup Herregård og se priser og kalender