Fyns Fiskevand
Nyhavevej 115
5520 Odense SØ
26722428
Vælg mellem 4 sommerhuse

Kom og oplev vores fire flotte fiskesøer, med ca. 55.000 m² krystalklart vand og masser af fisk.
Beliggende kun 12 km syd for Odense, i naturskønne kuperede omgivelser- her finder du altid en fiskeplads i læ. Vi lægger vægt på kvalitet og service, og udsætter dagligt fisk af forskellige ørredarter op til 9 kg.

Søerne er gode til fluefiskeri, da der er god plads omkring søerne. Vi har også en fantastisk børne-sø der bugner af fisk i børnestørrelse, så også her er der gode chancer for, at de små kommer hjem med en stor oplevelse!

Faciliteter: I vores gæstehus finder du adgang til toiletter, opholdsrum, renseplads og vægt. Vi sælger grej og forfriskninger fra vores vogn på pladsen.
Vi tilbyder desuden leje af komplet fiskestang for kun kr. 5O,- pr. dag. Rundt omkring søerne og gæstehuset finder du græsplæner med borde og bænke, grill, affaldsspande m.m. Større grupper er velkomne.

Vores store opvarmede gildesal med borde og bænke, køle/fryseskab og grill, har plads til 80 personer og udgør den perfekte ramme omkring det store firmaarrangement eller familieudflugt. Klik ind og se mere på www.fyfi.dk eller følg os på Facebook, hvor vi og vores gæster deler historier og viser deres flotte fangster frem.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.

Vælg mellem 4 sommerhuse

Andre artikler om Nordfyn

Vis alle artikler om Nordfyn