Her finder du nemt passende festlokaler til et bryllup på Fyn. Vælg mellem en række godser, herregårde og landsteder på hele Fyn.
festlokaler til bryllup på fyn_084-M66721.jpg
Du kan nemt finde passende festlokaler til et bryllup på Fyn, uanset om du inviterer mange gæster eller ej. Billedet viser det elegante og stilfulde festlokale på Allegården i Odense. Emne nr. 084-M66721

Festlokaler til bryllup på Fyn

Her finder du nemt passende festlokaler til et bryllup på Fyn. Vælg mellem en række godser, herregårde og landsteder på Fyn, der er som skabt til at danne en romantisk ramme omkring et bryllup.

Sct. Knudsborg på Nordfyn er et ferie- og konferencecenter, som ikke har samme stemning og atmosfære, som et gods eller en herregård. Til gengæld er det svært at hamle op med Sct. Knudsborgs super skønne beliggenhed lige ud til stranden.

Uanset hvor på Fyn du er på udkig efter lokaler til et bryllup, og uanset hvor mange gæster du vil invitere med, vil du nemt kunne finde et passende sted at fejre den store begivenhed.

Hvis antallet af gæster skulle overstige det antal, der kan overnatte på stedet, hjælper vi gerne med at finde sommerhuse i nærheden, sådan at alle gæster har mulighed for at overnatte. Ring til os på 87242251 eller send os en mail på info@feline.dk.

Klik på linkene for at læse mere om de enkelte steder, og kontakt os endelig hvis du har brug for hjælp i din søgninger efter festlokaler til et bryllup på Fyn.

Oversigt over godser, herregårde og landsteder med festlokaler til et bryllup på Fyn

Navn på stedByOmrådeMax. antal gæsterOvernattende gæster
AllégårdenÅsumOdense NØ6550
BrydelandÅsumOdense NØ6528
Herregården JerstrupBogenseNordfyn7238
Sct. KnudsborgBro StrandNordfyn8068
EdelsmindeSvendborgSydfyn14922
Røde MølleSvendborgSydfyn4530
Hindemae GodsUllerslevØstfyn6024
Risinge HerregårdUllerslevØstfyn2020