Se de mange stilfulde festlokaler med overnatning på Fyn - vælg mellem lokaler i flere størrelser på godser, landsteder og herregårde.
Brydeland_festlokaler_084-M66723_lej et gods ved odense
Der findes et stort udbud af skønne festlokaler med mulighed for overnatning rundt omkring på Fyn. Her er det et kig ind i festlokalet på Brydeland emne nr. 084-M66723

Festlokaler med overnatning på Fyn

Fyn er Fin – også når du skal holde fest! Spredt ud over den skønne ø midt i Danmark ligger en perlerække af stilfulde og elegante festlokaler.

Du kan vælge mellem festlokaler i flere forskellige størrelser, så uanset antallet af gæster vil du kunne finde et sted, der matcher dine ønsker og behov.

De rigtige festlokaler er afgørende for, om din fest bliver en succes. Rammerne skal passe til begivenheden – og her går du aldrig galt i byen, når du vælger et landsted, et gods eller en herregård. Elegance, stil og romantik; og hele herligheden smukt placeret i naturskønne omgivelser.

Her kan du afholde konfirmationer, jubilæer, runde fødselsdage og bryllup. Uanset hvad anledningen til din søgning efter lokaler til en fest på Fyn er, kan du finde et passende sted her på siden.

Bemærk at det i de fleste tilfælde er sådan, at festlokalerne har plads til væsentligt flere gæster, end der kan overnatte på de forskellige godser, landsteder eller herregårde. Såfremt den situation er aktuel for dit vedkommende, hjælper vi gerne med at finde sommerhuse i nærheden, sådan at alle gæster kan få mulighed for at overnatte. Ring til os på 87242251 eller send os en mail på info@feline.dk.

Klik på linkene for at læse mere om de enkelte godser, landsteder og herregårde, og kontakt os hvis du har brug for hjælp i din søgninger efter festlokaler med overnatning på Fyn.

Festlokaler med overnatning på Fyn

Navn på stedByOmrådeMax. antal gæsterOvernattende gæster
AllégårdenÅsumOdense NØ6550
BrydelandÅsumOdense NØ6528
Herregården JerstrupBogenseNordfyn7238
Sct. KnudsborgBro StrandNordfyn8068
EdelsmindeSvendborgSydfyn14922
Røde MølleSvendborgSydfyn4530
Hindemae GodsUllerslevØstfyn6024
Risinge HerregårdUllerslevØstfyn2020