Få overblik over de godser på Fyn der har festlokaler. Inviter mellem 20 og 149 gæster - vi udlejer godser overalt på Fyn.
festlokaler i gods på fyn_084-M66724
Få overblik over de godser på Fyn der har festlokaler. Du kan invitere mellem 20 og 149 gæster, så her er god plads til alle. Billedet viser den hyggelige og stilfulde festsal på Hindemae Gods, hvor op til 60 personer kan samles for at fejre en begivenhed. Emne nr. 084-M66724

Festlokaler i gods på Fyn

Antallet af godser og herregårde på Fyn er temmelig højt, og på mange af dem findes der festlokaler. Her får du overblikket over mulighederne i Odense og også på resten af Fyn. Uanset anledningen til, at du søger efter festlokaler i et gods på Fyn, vil du derfor kunne finde et passende sted her på siden.

Festlokalerne varierer en del i størrelse, så der er rigtig gode muligheder for alle; både for dem, der kun skal have de nærmeste med, og for dem, der vil invitere en bredere kreds af gæster.

Bemærk at Sct. Knudsborg er et ferie- og konferencenter, og dermed ikke et gods. Hvad stedet mangler i stemning har det dog til fulde i naturskønne omgivelser; beliggenheden lige ud til Bro Strand er svær at hamle op med.

Klik på linkene herunder for at læse mere om de enkelte herregårde og godser på Fyn, der har festlokaler.

Oversigt over herregårde og godser med festlokaler

Navn på stedByOmrådeMax. antal gæsterOvernattende gæster
AllégårdenÅsumOdense NØ6550
BrydelandÅsumOdense NØ6528
Herregården JerstrupBogenseNordfyn7238
Sct. KnudsborgBro StrandNordfyn8068
EdelsmindeSvendborgSydfyn14922
Røde MølleSvendborgSydfyn4530
Hindemae GodsUllerslevØstfyn6024
Risinge HerregårdUllerslevØstfyn2020