Tag til Tranum Strand og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 0 tilbud
Feriecenter tranum strand Emne nr. 054-T2
Emne nr. 054-T2

Tranum ligger ved Jammerbugten, omtrent halvvejs mellem Hanstholm og Løkken. Begge feriecentre er opført tæt på vandet, så det tager ikke mange minutter at komme til at nyde livet på stranden.

De nordjyske strande regnes for nogle af de fineste i hele Danmark. Her kan I svømme, soppe, bygge sandslotte, samle sten eller bare nyde solskinnet og den blå himmel.

Fra Tranum er der mindre end tre kvarters kørsel til den nordjyske ”hovedstad”, Aalborg. Her er der gode muligheder for shopping, og også et pulserende kulturliv. For børnefamilier er det oplagt at tage en tur til Aalborg Zoo eller den meget populære forlystelsespark Karoline. Under alle omstændigheder kan man roligt afsætte en hel dag til besøget i Nordjyllands største by.

For dem der gerne vil have noget mere fart over feltet, er en udflugt til den populære forlystelsespark Fårup Sommerland lige sagen. Parken hører til blandt de mest populære attraktioner i Danmark, og byder på mange former for aktiviteter. Blandt de forskellige rutchebaner der findes her er én, der kan flytte sig fra 0 til 80 kilometer i timen på sølle to sekunder!

Vælg mellem 0 tilbud