Glæd jer til et par fantastiske dage sammen med børnene – benyt vores LEGOLAND billet tilbud og for 2 dage for samme pris som 1 dag!
Se sommerhuse i Danmark Destinationer under Danmark

Få 2 dage i Legoland(R) – betal for 1 dag

Køb 2 for 1 billetter til LEGOLAND i Billund

Køb dine billetter til LEGOLAND her og glæd familien med en ekstra dag i den fantastiske LEGO(R) verden, der venter jer. En 2 dages billet til samme pris som 1 dag giver jer alle mange flere oplevelser.

Køb 2 for 1 billetter her

Du kan købe dine LEGOLAND billetter online; det er både nemt og hurtigt.

Tiden flyver af sted når I hygger jer i LEGOLAND. Der er så meget at prøve, og der er så meget, I gerne vil nå at se. Det kan være en godt være svært at nå det hele, når man samtidig heller ikke gider at holde øje med klokken hele tiden.

En 2 for 1 billet løser problemet. I kan i ro og mag slentre rundt i parken og nyde indtrykkene og synet af de flotte LEGO modeller. Der er ingen grund til at skynde jer rundt for I ved, at det I ikke når den første dag, når I bare på den anden dag.

Vores LEGOLAND billetter gælder til 2 besøg inden for en periode på 7 dage, så hvis I synes at der godt må gå nogle dage imellem jeres første og andet besøg, kan det sagtens lade sig gøre.
Glæd jer til et par fantastiske dage sammen med børnene – benyt vores LEGOLAND billet tilbud og for 2 dage for samme pris som 1 dag!

Køb 2 for 1 billetter her

Betingelser

2 for 1 billetterne er gyldige for 2 besøg i LEGOLAND i Billund inden for 7 dage. Hvis I for eksempel besøger LEGOLAND første gang en lørdag skal besøg nr 2 senest ske fredag i den efterfølgende uge.

Se sommerhuse i Danmark

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark