experimentarium_RAISFOTO_5100
Experimentarium
Experimentarium City, Trangravsvej 10-12
1436 København K
+45 39 27 33 33
Vælg mellem 406 sommerhuse

Du bliver sjovt nok klogere...

Hos Experimentarium City kan du forvente at blive klogere på den forunderlige verden, gennem finurlige oplevelser og spændende eksperimenter.

● Kan du styre dine hjernebølger?
● Balancere en kugle i mål?
● Binde snørebånd med pincetter?
- og mange flere sjove oplevelser…

Experimentarium City ligger på Papirøen i Københavns Havn, mens vores elskede bygning i Hellerup bliver bygget om. Dermed ligger vi kun en kort gåtur fra Christianshavns Metrostation via den nye Trangravsbro ved Christianshavns smukke kanaler.

I den nye udstilling “PULS – hverdagen på hovedet” bliver du og din familie udfordret i et 600 m2 overdimensioneret hus, hvor I sammen skal løse pulserende udfordringer. Udstillingen byder på masser af inspiration til skæve, humoristiske og pulserende hjemmeaktiviteter i en travl hverdag, hvor I både skal klatre på køleskabet, danse badeværelset rent og vippe far af stolen.

Slå dig også løs i de andre udstillinger, hvor du træner din hjerne i topform, kommer tæt på nyskabende opfindelser og bliver klog på din egen krop.

Vælg mellem 406 sommerhuse

Andre artikler om København

  • Sommerhus København

    Der er kun et meget begrænset udvalg af sommerhuse tæt ved København. Til gengæld er der rigtig mange skønt beliggende sommerhuse ved Strøby Egede, i Nordsjælland samt ved Roskilde Fjord og Isefjord. Når du vælger et af dem slår du to fluer med ét smæk: Masser af oplevelser i byen, og dejlige strande og flot natur ved sommerhuset.
    Ferielejlighed til 5 personer i 2 plan beliggende i enden af en rækkehusbebyggelse i Københavns forstad Brøndby Strand, tæt på flot natur, badestrand samt stoppested for S-tog.
  • Privat sommerhusudlejning København

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje ved København. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.