Den Blå Planet
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
+4544222244
Vælg mellem 1.576 sommerhuse Vælg mellem 7 tilbud

Oplev en verdensomsejling under overfladen i Nordeuropas største og mest moderne akvarium

Kom helt tæt på majestætiske hammerhajer og elegante rokker

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium har vand på alle sider og giver dig en fornemmelse af at være under havets overflade. Arkitekturen er inspireret af en hvirvelstrøm og består af fem "arme", der kommer hele kloden rundt. Besøg Færøernes stejle fuglefjeld, de legesyge havoddere fra Alaska eller den smukke Stillehavsblæksprutte. I det varme vand kan du se farverige koralrevsfisk, mærkelige skabninger fra søer og floder i Afrika eller nyde kronjuvelen: Den smukke Oceantank. Den Blå Planet er hjem for mere end 400 forskellige dyrearter fra hele verden.

Oceantanken, vandlegepladsen og den tropiske regnskov
I Oceantanken lever majestætiske hammerhajer og elegante rokker, som du kan komme helt tæt på i undervandstunnelen.

Bliv klogere på det lokale dyre- og naturliv i Det Vilde Vandhul, hvor Den Blå Planets fortællere står klar til at hjælpe med at identificere de forskellige dyr, der lever i søen.

Slip din indre vandhund løs på vandlegepladsen, og giv den fuld gas med pumperne og sluserne. Gennem fysisk aktivitet og samarbejde får du en større forståelse for vand. Eller prøv kræfter med den mere traditionelle legeplads med klatrestativer, armgang og rutsjebane.

Du kan også gå på opdagelse i den tropiske regnskov, hvor arapaimerne og piratfiskene hersker. Se godt efter! Små frøer gemmer sig i buskadserne.

Et besøg på Den Blå Planet er en unik oplevelse, hvor underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer.

Vælg mellem 1.576 sommerhuse Vælg mellem 7 tilbud

Andre artikler om Sjælland

Vis alle artikler om Sjælland