På Camp Adventure finder du mere end 7 forskellige trætopbaner og 110 forskellige forhindringer. Så mærk adrenalinen når du hopper ud i et tarzanspring og suset fra de 39 svævebaner på op til 1/2 km.

Camp Adventure ligger i det smukke område ved Brødebæk - tæt på Gisselfeld kloster. Bøgeskoven er fantastisk at bevæge sig rundt i, så et besøg på Camp Adventure, er oplagt at kombinere med en god gåtur i skoven.

På Camp Adventure er du velkommen til at tage madkurven med, men du har også mulighed for at købe sandwich mm. i vores café.

En sjov, udfordrende og nervepirrende dag skal også være en tryg dag. Derfor har sikkerheden førsteprioritet på Camp Adventure. Vi anvender det bedste sikkerhedssystem på markedet, og vores gæster er naturligvis dækkede af vores forsikring. Vores uddannede og professionelle instruktører sørger for kyndig vejledning og grundig gennemgang af sikkerhedsudstyret, ligesom alle vores gæster skal igennem en introduktionsbane.

Vi glæder os til at se dig slå dig løs i skoven på Camp Adventure!

Vælg mellem 253 sommerhuse Vælg mellem 4 tilbud

Andre artikler om Sydsjælland

  • Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.