Bornholms Tekniske Samling
Borrelyngsvej 48
3770 Allinge
+45 56 99 99 80
Vælg mellem 429 sommerhuse

Bornholms Tekniske Samling

"Bedstefar, hvad er det her for noget?"

Sådanne udbrud hører vi jævnligt, for Bornholms Tekniske Samling er et eftertragtet besøgsmål for familier, der gerne vil se og genopleve tidligere tiders redskaber, værktøj, køretøjer, køkkenmaskiner, landbrugsmaskiner, stueindretning, porcelæn, legetøj og computere. Og familiemuseet giver en god baggrund for at forklare børn/børnebørn, hvordan man arbejdede for ikke så forfærdelig mange år siden.

Bornholms Tekniske Samling er et fælles udstillingssted for øens samlere - og med årene har det samlet sin egen, store mængde ting og sager.

Det er fascinerende at se Poulsker Elværk blive startet - og se det give strøm til en række gamle lamper i lokalet. Eller det er spændende at se savværksmaskiner blive startet og begynde at skære planker ud af en stor trækævle. For andre er det meget nostalgisk at finde 80'ernes hjemmecomputere - eller se et Drakenfly, der engang vogtede Danmarks grænser øst for Bornholm - eller se fortidens radioer - eller fortidens avissætteri - eller . . . .

Bornholms Tekniske Samling har åbent fra 1, maj til og med efterårsferien.

Se mere - bl.a. hvordan I kan finde museet - på: https://www.bornteksamling.dk/

Vælg mellem 429 sommerhuse

Andre artikler om Allinge

  • Sommerhus Allinge

    I et naturskønt område i den nordlige ende af Bornholm ligger den livlige ferieby Allinge med maleriske huse, butikker, caféer og restauranter, røgerier og hyggelige markedsdage. Havnen besøges flittigt af sejlbåde, lodsbåden har hjemme her, og båden til Christiansø afgår herfra. Det fine net af cykelstier og de korte afstande gør det nemt at cykle rundt til øens mange unikke attraktioner.
    Hyggeligt ældre sommerhus til 4 personer i Allinge.
  • Luksus sommerhus Allinge

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Allinge. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
    luksus sommerhus allinge_327-DKBO-FCSK-D2