Andelslandsbyen Nyvang
Oldvejen 25
4300 Holbæk
59434030
Vælg mellem 38 sommerhuse

I Andelslandsbyen Nyvang kan du opleve livet og hverdagen i den lille andelslandsby i begyndelsen af 1900-tallet. Vi er et anderledes og levende oplevelsescenter, hvor du skal røre, smage, prøve, dufte og lege dig igennem historien. På husmandsstedet kan du klappe køer, heste og kaniner. Der er tændt op i komfuret, og kaffen er lavet med erstatningen Richs.

Du er velkommen til at smage, og måske bliver du sat til at vaske op med karskrubbe og sodavand. Har du benzin i blodet er vognmandsforretningen noget for dig. Hvis du er heldig får du måske en køretur i Zonestationens kranvogn fra 1929. I smedjen er der ild i essen, og den store snavsede smed har travlt med at hamre på jernet og regere med ilden.

Søstrup Andelsmejeri kører ofte i weekenden. Her kan du se mejeristerne lave smør og smage på gammeldags kærnemælk. Det friskkærnede smør og nylavede rygeost kan købes i Trønninge Brugsforening. Her kan du få alt fra klipfisk til lakridspiber. Og bagefter kan du besøge brugsuddelerens lejlighed. I skovhuset er der gang i husfliden. Der væves, kniples og drejes i træ.

I tekstilstuen kan man få et kik på tidens trikotage. Hos slagteren kan du købe medisterpølse, hjemmerøget hamburgerryg, pølser og lækre, varme frikadeller. Hvis du trænger til en kop kaffe med blødt brød skal den nydes på konditoriet med fine hvide duge og porcelænskopper eller i vores traktørsted Madam Blå, der også tilbyder god mad.

I Andelslandsbyen finder du også kirke, forsamlingshus, politi, skole og alle de godtfolk der hører til i sådan en landsby – her er oplevelser nok til en hel dag. Vi glæder os til at se dig.

Vælg mellem 38 sommerhuse

Andre artikler om Odsherred

  • Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Energivenligt feriehus til 8 personer beliggende på en dejlig naturgrund med træer i et roligt og attraktivt område i Rørvig.