Artikler

 1. Feriebolig Wildschönau

  Nyd den fantastiske følelse når en af de mange gondolbaner fører jer gennem den klare luft højt op i bjergene. På toppen ved Niederau ligger Markbachjochalm med både børnezoo og legeplads og lounge stole til de voksne, så alle kan få deres ønsker opfyldt. Den helt ideelle måde at starte vandreturen på. 300 km velholdte stier i en højde af 828-2309 meter byder velkommen til de vidunderlige bjerge.
  Dejlig ferielejlighed til 2 personer beliggende i det idylliske feriested Niederau i Wildschönau.
 2. Feriebolig Østtyrol

  Tyrol er et populært feriemål, og det forstår man godt. Naturen byder på de højeste tinder, smukkeste og reneste badesøer og masser af familievenlige oplevelser. Hverdagens stress og jag forsvinder sporløst i den rene bjergluft, når voksne og børn tager på eventyr sammen og får fornyet energi.
  Hyggelig og lys indrettet 3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i Kals 24 km fra Matrei i Østtyrol.
 3. Feriebolig Zillertal

  Zillertal ligger i et malerisk landskab som byder på masser af spændende oplevelser for hele familien, både om sommeren og om vinteren. Bjergene danner en utroligt flot kulisse hele året igennem - så uanset om I er til vandreture eller skiferie er I kommet til det rette sted. I Kaltenbach og Fügen venter udfordringer for hele familien.
  Meget rummeligt feriehus til 12 personer beliggende ved floden Ziller, i bydelen Kreuzlau.