Artikler

 1. Feriebolig St. Gallen

  I det skønne og uforstyrrede område omkring st. Gallen ligger Wildhaus som den højest beliggende landsby i kantonen mere end 1000 meter over havets overflade. Her finder I mange af vores ferieboliger. Utallige bjergsøer inviterer til en svømmetur, kuperet terræn lokker mountainbikere til, og cykel- og vandrestier, vandfald og en imponerende natur er perfekte rammer om en vellykket familieferie.
  Statue du Christ i St. Gallen i Schweiz
 2. Feriebolig Luzern

  Dette område af Schweiz har både smukke bjerge, store, flotte søer samt et meget varieret udbud af attraktioner for enhver smag. Luzern by byder på alt fra eksklusiv shopping, spændende museer til en tur på Europas ældste, overdækkede træbro. Kanton Luzern er et spændende område og et oplagt feriemål til både action og afslapning.
  Dette smukke feriehus på 125 m² til 5 personer er beliggende på en solrig bjergskråning i Engelberg ved Luzern.
 3. Feriebolig Neuchâtel

  Hvad enten I er til en udfordrende actiontur på mountainbike, foretrækker en rolig og afslappende udflugt med bjergbane, eller I ønsker at bruge ferien på spændende historiske attraktioner – så er det muligt i kanton Neuchâtel. De mange fine badestrande ved søen Lac de Neuchâtel bør også fremhæves, ligesom I heller ikke bør snyde jer selv for at smage den skønne, lokale chokolade.
  2-værelses taglejlighed på 36 m² til 4 personer beliggende i Les Rasses kun 4 km fra Sainte-Croix i Neuchatel.
 4. Feriebolig Vaud

  Kantonen Vaud ligger i den sydvestlig del af Schweiz mellem bjerge med sne på toppen, store grønne skovområder, smukke vinmarker og søer. Bl.a. Genevesøen, der skiller kantonen fra Frankrig og er den næststørste ferskvandssø i Centraleuropa. Området har mange slotte og borge og er rig på oplevelser både kulturelle, historiske og aktiviteter i den enestående natur.
  Komfortabel og pæn indrettet 4-værelses lejlighed på 93 m² til 7 personer beliggende i Villars i Vaud kun 300 fra et skiområde.
 5. Feriebolig Basel

  Basel er kendt som kunstens mekka i Schweiz med sine 40 museer og landets største samling af kunst. Blandt andet indeholder kunstmuseet i Basel en af Europas mest betydningsfulde kunstsamlinger. Kunsten, arkitekturen og den internationale atmosfære har gjort byen verdensberømt. Byen har også meget at tilbyde de besøgende børn. F.eks. Basel Zoo, der er en af de bedste i verden.
  Den gamle bymidte i Basel med Münster katedral og Rhinen
 6. Feriebolig Graubünden

  Graubünden er et dejligt ferieområde for børnefamilier uanset årstid. Den helt enestående natur danner en smuk ramme om den store mængde af spændende udflugtsmål og attraktioner, der er tilgængelige i regionen. Er I til bade-, cykel- eller vandreferie, hvor der også gerne må være kulturoplevelser inden for rækkevidde, vil Graubünden være et godt valg!
  Et passagertog, der krydser Landwasser Viaduct i Graubünden i Schweiz

Filter

Artikeltyper
Geografier