Artikler

 1. Feriebolig Pommern

  Pommern er rig på muligheder for at bade og dyrke alle typer af vandsport i jeres ferie. Udbuddet af kulturelle og ikke mindst historiske attraktioner er stort og varieret, og den smukke natur indbyder til familievenlige cykel- og vandreture.
  2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende på 2. etage i et hyggeligt lejlighedshus i byen Kolobrzeg.
 2. Feriebolig Warszawa

  Warszawa er som fugl Fønix genopstået efter brutale ødelæggelser under 2. Verdenskrig, og fremstår i dag som en moderne og spændende storby, hvor den gamle bydel er genopført på så nænsom og smuk vis, at den er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Flotte parker, interessante museer, vandland, shoppingcentre – Warszawa står klar til jeres næste vellykkede ferie!
  2-værelses lejlighed på 70 m² til 3 personer beliggende i det historiske, lille lejlighedshus "Rynek Starego Miasta" i centrum af Warszawa.
 3. Feriebolig Krakow

  En lang historie med magtfulde perioder gør, at Krakow i dag kan fremvise mange historiske bygninger og pladser. Her findes et smukt kongeslot beliggende oven på et labyrintisk grottesystem samt Østeuropas største markedsplads fyldt med seværdigheder. Glem heller ikke at Krakow samtidig har alle moderne storbyfaciliteter.
  Hyggelig 2-værelses lejlighed på 77 m² til 4 personer beliggende i 2-familiehuset "Okrzei", 5 km fra bymidten i distriktet Lagiewiniki-Borek Falecki.
 4. Feriebolig Polen

  Polens historie er utrolig spændende og landet har gennemgået en fantastisk udvikling de seneste årtier. De mange smukke byer er fyldte med historiske seværdigheder, og den vilde, vidunderlige natur lægger op til både afslappende stunder og udfordrende friluftsaktiviteter.
  Dejlig stort 5-værelses feriehus på 280 m² på 2 etager til 12 personer beliggende i udkanten af byen Zakopone i Polen.

Filter

Artikeltyper
Geografier