Artikler

 1. Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 2. Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 3. Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
 4. Billig ferielejlighed i Rom

  En billig ferie i Rom er ikke en umulighed. Lej en billig ferielejlighed i Rom og bo midt i den evige stad. Brug tiden på at besøge Roms mange seværdigheder, drik god kaffe og spis fantastisk Italiensk is. Nyd de mange pladser og parker, læg vejen forbi domkirken, den ældste kirke i Rom og betræd den berømte Spanske trappe i den Italienske hovedstad.
  Emne nr.: 140-IRO193-1
 5. Ferielejlighed i Rom privat udlejning

  Besøg det store amfiteater, Colosseum, som i det antikke Rom fungerede som arena for bl.a. gladiatorkampe. Læg vejen forbi Castel Sant´Angelo og se det enorme mausoleum, som igennem tiden blev brugt som fæstning og tilflugtssted for Paven. Er I til en mere makaber oplevelse, skal I besøge krypten i knoglekirken. Krypten er udsmykket med mere end 4000 knogler og er bestemt ikke for sarte sjæle.
  Emne nr.: 507-9234
 6. Ferielejlighed syd for Rom

  Hold ferie I de naturskønne områder syd for Rom. Nyd roen og pladsen omkring jer, men glem ikke at I kun er en spytklat fra Roms stemning og mange seværdigheder. Slap af i jeres ferielejlighed, besøg en lokal strand og brug et par dage i det antikke Roms smalle gader. Besøg seværdigheder som Vatikanet, Trevifontænen og Roms mange pladser, inden I vender tilbage til feriens ro og afslapning.
  Emne nr.: 140-IRU353
 7. Ferielejlighed i Rom centrum

  Nyd livet i Roms dagligstue, Piazza Navona og mærk stemningen og livet på pladsen. Læg vejen forbi Colosseum der i sin storhedstid fyldtes af tilskuere til stedets gladiatorkampe. Besøg de prægtige kirker Peterskirken og Basilica di Santa Maria Maggiore, og betragt de mange detaljer der pryder kirkerne. Book en ferielejlighed og vær tæt på stemningen og oplevelserne i den Italienske hovedstad.
  Emne nr.: 507-7010
 8. Ferielejligheder i Rom

  Betragt de mange antikke bygningsværker i Rom og lad jer inspirerer af den smukke detaljerede arkitektur. Besøg grønne oaser, væk fra byens larm og brug tid i de naturskønne parker. Besøg Villa Burghese museet i Burghese parken og se meget forskellig kunst. Læg også vejen en tur forbi byen Ostia Antica uden for Barcelona og besøg ruinerne af den gamle havneby.
  Emne nr.: 507-9276
 9. Sommerhus i Rom

  Nyd livet i Roms dagligstue, Piazza Navona og mærk stemningen og livet på pladsen. Læg vejen forbi Colosseum der i sin storhedstid fyldtes af tilskuere til stedets gladiatorkampe. Besøg de prægtige kirker Peterskirken og Basilica di Santa Maria Maggiore, og betragt de mange detaljer der pryder kirkerne. Book en ferielejlighed og vær tæt på stemningen og oplevelserne i den Italienske hovedstad.
  Emne nr.: 313-IT5702.121.1
 10. Feriehus i Rom

  Besøg de bevarede antikke Romerske bygningsværker og se, hvordan de gennem tiden har ændret funktion og i dag stadig står som smukke bygningsværker. Læg vejen forbi den smukke og velbesøgte Trevifontæne og betragt den smukke skulptur for enden af den gamle akvædukt. Nyd livet i den Italienske hovedstad og slut dagen i jeres skønne feriebolig i Rom.
  Emne nr.: 313-IT5700.774.1

Filter

Artikeltyper
Geografier