Artikler

 1. Sommerhus i Brunsnæs

  I den hyggelige landsby finder du alt, hvad du har brug for til en afslappende ferie: en smuk strand, en lille fiskerihavn, romantiske gader og uberørt natur rundt om. Fra sommerhusene kan du nyde en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord og Broagerland.
  Sommerhus Brunsnæs_084-F503850
 2. Sommerhus i Broagerland

  Broagerland spreder sine landsbyer på halvøen ved Flensborg Fjord syd for Sønderborg. Lyksborg og den tyske østkyst ligger direkte overfor hinanden. I midten ligger Broager og udstråler landlig ro.
  Sommerhus Broagerland_130-F08004
 3. Sommerhus Egernsund

  Egernsund ligger ud til Flensborg Fjord på halvøen Broagerland i smukke omgivelser. Sommerhusområdet ligger i et uforstyrret område ved skoven, de fleste af husene på store grunde og mange med udsigt over vandet. Udforske egnens historiske seværdigheder, den skønne natur og de maritime attraktioner. Hyg og leg med børnene på stranden, gå på opdagelse i Universe og i Sønderborgs hyggelige gader.
  Egernsund Emne nr. 160-C1126
 4. Sommerhus Rendbjerg

  Rendbjerg ligger på halvøen Broagerland ud til Broager Vig og Flensborg Fjord. Nyd freden og roen og den skønne, frodige natur. De fleste sommerhuse ligger på dejlige store grunde ved skoven, og mange har udsigt over Flensborg Fjord. Udforsk området på Gendarmstien, nyd en dag ved stranden eller med fiskestangen og glæd jer til egnens mange spændende og historiske oplevelser.
  Rendbjerg Emne nr. 121-64-3066
 5. Sommerhus Vemmingbund

  Glæd jer til dejlig, afskærmet sandstrand med lavt vand, som er helt perfekt til børnefamilier. Tag på shopping i Sønderborg, gå på opdagelse i skanserne fra krigen i 1864 og kom tæt på soldaterne - og prøv om I kan løfte en bil i Universe. I den mere fredelige afdeling venter en storslået oplevelse i parken omkring Gråsten Slot.
  Attraktivt sommerhus til 6 personer beliggende tæt ved en børnvenlig badestrand i det lille sommmerhusområde Vemmingbund.
 6. Sommerhus Broager

  Broager ligger på en halvø tæt på skov og strand og med en smuk udsigt over Flensborg Fjord. Områdets mange slotte og historiske seværdigheder bjergtager både store og små. Den skønne natur indbyder til udendørs aktiviteter og udflugter enten på cykel, til fods eller i bil, og området byder på spændende aktiviteter for hele familien. Her er der virkelig basis for en vellykket familieferie.
  Broager Emne nr. 130-F08134

Filter

Artikeltyper
Geografier