Artikler

 1. Sommerhus Stillinge Strand

  Med en ferie ved Stillinge Strand har I et fantastisk godt udgangspunkt for et væld af spændende oplevelser. Her er I ved en dejlig, børnevenlig badestrand, har kort afstand til den hyggelige handelsby Slagelse, og er tæt ved de interessante historiske spor, vikingerne har efterladt i dette område. Kom helt tæt på vikingernes liv med et besøg på Vikingeborgen Trelleborg i Slagelse.
  Lyst sommerhus til 6 personer med spabad. Huset er beliggende ca. 150 m fra børnevenlig sandstrand og ca. 200 m fra cafe-/og restaurantmiljøet i Stillinge Strand.
 2. Sommerhus Drøsselbjerg Strand

  Drøsselbjerg Strand har en fantastiske udsigt over Storebælt samt gode muligheder for kystfiskeri. Få kilometer sydpå ligger en af egnens bedste og mest børnevenlige badestrande, og i kort afstand finder I både spændende attraktioner, rekreativt naturområde samt naturlegeplads.
  Rigtigt flot indrettet feriehus til 6 personer beliggende i det skønne Drøsselbjerg Strand med kort afstand til vandet og bademuligheder fra badebro.
 3. Sommerhus Næsby Strand

  Næsby Strand ligger dejlig centralt i forhold til mange familievenlige attraktioner som eks. Vikingeborgen Trelleborg og Gerlev Legepark. Danmarks fjerde største sø Tissø, der er omgivet af unik, fredet natur og fugleliv er et dejligt udflugtsmål til vandreture, mens Slagelse byder på et hyggeligt handelsliv og gode spisesteder.
  Dejligt lyst sommerhus til 6 personer beliggende i Næsby Strand, som er et ugeneret stykke naturområde med rigt dyreliv.
 4. Sommerhus Slagelse

  Glæd jer til at holde ferie tæt ved de dejlige strande, der findes langs Musholm Bugt. I Slagelse venter rigtig gode muligheder for shopping i gågader og indkøbscentre - og så kan I også få et kig ind i vikingernes spændende verden.
  Arkitekttegnet sommerhus til 8 personer beliggende i Slagelse på en 955 m² stort naturgrund, ca. 200 m fra en god badestrand ved Kelstrup.

Filter

Artikeltyper
Geografier