Artikler

 1. Feriebolig Wallonien

  Belgiens sydlige og fransktalende del Wallonien har både en pragtfuld natur samt et alsidigt udvalg af spændende seværdigheder. Her byder ferien på alt fra maleriske byer og et interaktivt science center til spændende huler fra bronzealderen og spa-anlæg i verdensklasse.
  Smuk og komfortabel feriehus på 135 m² til 8 personer beliggende i skoven ved byen Durbuy.
 2. Feriebolig Flandern

  I Flandern kan I besøge et af Europas bedst bevarede middelalderbyer, udforske den spændende havneby Antwerpens mange seværdigheder, samt lade jer fortrylle af maleriske Gents historiske charme. Et utal af ruter gør det muligt for jer at nyde Flanderns vidunderlige natur enten på cykel eller til fods.
  Luksuriøst feriehus til 6 personer beliggende i Westende kun 500 m fra havet, hvor man kan nyde rytmen af tidevandet.
 3. Feriebolig Bruxelles

  Bruxelles byder på noget af det ypperste inden for kulturhistoriske seværdigheder, men kan også fremvise alle EU's mest berømte seværdigheder opbygget i miniformat i forlystelsesparken MIni-Europe. Vandlandet Oceade forsyner jer med faciliteter til både actionpræget vandpjaskeri og wellness.
  3-værelses lejlighed på 149 m² til 4 personer beliggende i det lille lejlighedskompleks "Loft" i centrum af Bruxelles.
 4. Feriebolig Belgien

  Belgien har det hele, uanset om I foretrækker at holde ferie i en charmerende badeby ved havet, i en af landets spændende storbyer eller længere sydpå i det fransktalende Wallonia, hvor byen Spa lever op til sit navn. Det frodige landskab opfordrer til aktivitet i naturskønne omgivelser, og historiske seværdigheder findes overalt. Besøg slotte og museer, huler og brusende floder.
  I Petit-Thier, 5 km fra Vielsalm ligger dette hyggelige feriehus "Gite Audichel" på 2 etager til 9 personer.

Filter

Artikeltyper
Geografier