1. Feriebolig Saalbach-Hinterglemm

  I den utroligt flotte natur venter stribevis af sjove, spændende og udfordrende oplevelser. Sommeren byder på badeland og flere forlystelsesparker som både børn og voksne vil elske at besøge. Glæd jer til nogle hyggelige og afslappende timer, med masser af tid til hinanden. Om vinteren er Saalbach-Hinterglemm et utroligt populært skiområde.
  Ikke langt fra skiområdet Saalbach-Hinterglemm og tæt på centrum af Hinterglemm ligger denne rummelige lejlighed til 8 personer.
 2. Skihytter Østrig 20 personer

  Skihytter i Østrig til 20 personer er perfekte til en skiferie for en stor familie eller en gruppe venner. Sådan siger Karsten Iversen efter en skiferie med fire familier i en af alpelandets skihytter i Østrig til 20 personer.
  skihytter østrig 20 personer_250-FUE340
 3. Feriebolig Zillertal

  Zillertal ligger i et malerisk landskab som byder på masser af spændende oplevelser for hele familien, både om sommeren og om vinteren. Bjergene danner en utroligt flot kulisse hele året igennem - så uanset om I er til vandreture eller skiferie er I kommet til det rette sted. I Kaltenbach og Fügen venter udfordringer for hele familien.
  Meget rummeligt feriehus til 12 personer beliggende ved floden Ziller, i bydelen Kreuzlau.
Artikeltyper
 • Alle
Geografier