øhavets smakkecenter_smakkejolle+Lone+M
Øhavets Smakkecenter
Strynø Brovej 12
5900 Rudkøbing
50 98 1306
Vælg mellem 640 sommerhuse Vælg mellem 3 tilbud

Sejl gennem et af Danmarks smukkeste områder

Det Sydfynske Øhav er med sine 30 små øer, det område i Danmark hvor der findes flest øer.

Tag børnene med på en sejltur igennem et af de smukkeste landskaber i kongeriget. Vælg mellem almindelige sejlture og sælsafari.

Landskabet er formet af istiden, og for 7000 år siden var store dele af området landfast. Siden er vandstanden steget og landskabet sunket, så i dag kan man finde oversvømmede stenalderbopladser og skove på havbunden i kun 1-2 meters dybde.

De mange øer har med deres milde klima tiltrukket mange mennesker, og frugtavl har altid været gunstigt på øerne. På alle øerne i Øhavet findes fine kulturhistoriske landsbyer og flotte landskaber, som alle har bevaret deres autentiske særpræg.

Hver tirsdag fra den 9. juni til 26. august 2015 tilbyder vi en ca. 2 timers sejltur i smakkejollen kl. ca 11.00. Der er plads til i alt 8 pers. Min. 4 pers pr. tur.

Hver onsdag fra den 9. juni til 26. august 2015 kl. ca. 11.00 tilbyder vi en sælsafari, som også varer ca. 2 timer. Her er plads til 25 pers.

Der kan bestilles billetter direkte hos Øhavets Smakkecenter – send en mail til flemming@smakkecenter.dk, eller bestil billetter på www.oplevfyn.dk.

øhavets smakkecenter_
Vælg mellem 640 sommerhuse Vælg mellem 3 tilbud

Andre artikler om Langeland

  • Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
    Lækkert træsommerhus til 8 personer beliggende i Bukkemose på Langeland.
  • Sommerhus Rudkøbing uge 30

    Et sommerhus Rudkøbing uge 30 er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et af de mest populære ferieområder i Danmark.
    Fotografen er på vej