Prisgaranti
Udlejning af 981 sommerhuse Marielyst til de bedste priser
ferie Falster - feriebolig Falster
ferie Falster - feriebolig Falster

Få Danmarks bedste strand som nabo med sommerhus i Marielyst

Af Jørgen G. Laustsen - Følg mig på Google

God, bedre, Marielyst. På Falster ved Østersøen finder du både et lækkert et sommerhus i Marielyst og en strand, der i 2013 for tredje år i træk er kåret til Danmarks bedste strand.

”Det er klart den bedste strand af dem, vi har været på i Danmark. Den er pæn og ren, og så er der gode restauranter og en næsten sydlandsk stemning i byen,” siger Søren Thorup.

Ud over den 20 kilometer lange strand og smuk natur byder et sommerhus i Marielyst på mange andre fristelser. Her er gokartbane, bowlingcenter, minigolf, badeland, petanquebane og mange muligheder for at opleve Falster på cykel.

Oplagt er det også at besøge Nykøbing Falster og byens middelaldercenter, Knuthenborg Safaripark, BonBon-Land ved Næstved samt Geocenter Møns Klint.

Og uanset om du vil have et luksus sommerhus med pool, spa og sauna, stråtækt idyl eller et klassisk og enkelt sommerhus nær Marielyst Strand, finder du det hos Feline Holidays.

Lej sommerhus i Marielyst og se frem til:

 • En lang, bred og børnevenlig strand
 • Smuk natur og sand mellem tæerne
 • Fred, ro og masser af tid til at slappe af
 • Masser af tilbud til både børn og voksne
 • Hundredvis af sommerhuse i alle prislejer

Hos Feline Holidays finder du det perfekte sommerhus i Marielyst

Vi sikrer dig en nem, hurtig og sikker sommerhusudlejning i Marielyst. Det gør os til nummer 1 hos kunderne, og derfor skal du leje sommerhus i Marielyst hos os. Det ved Gitte Kvist Pedersen.

”Hver gang jeg har søgt feriemuligheder hos Feline, er det endt med en super unik oplevelse. Vi har sågar lejet de samme ting flere gange, fordi vi bare ikke kan finde noget der matcher deres talent for at finde de gode sommerhuse,” skriver Gitte Kvist Pedersen.

Hun giver os fem ud af fem stjerner på brugeranmeldelsessiden trustpilot.dk. Du vil også drysse fem stjerner ud over os, når du har lejet sommerhus i Marielyst hos Feline Holidays.

Vind en sommerhus ferie i Marielyst

Har du lyst til at vinde din ferie? Så glæd til at modtage din bookingbekræftelse. Hver måned holder vi nemlig Feline Ferie Lotto og finder en heldig vinder blandt de godkendte bookinger. Kryds fingre, du kan blive den heldige.

(Konkurrencen er købsbetinget. Se konkurrenceregler og vilkår her).

Vi giver Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus i Marielyst

Vi vil være den billigste udlejer af sommerhuse. Derfor giver Feline Holidays dig Danmarks bedste prisgaranti for udlejning af sommerhuse i Marielyst. Hvis du finder sommerhuset til en lavere pris hos en af vore konkurrenter, udbetaler vi differencen plus en bonus på 1.000 kroner til din konto. (Betingelser)

Service af højeste kvalitet

Hos os skal kunden have den bedste service. Derfor kan du selvfølgelig altid ringe eller maile til os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for hjælp.

”Super fin betjening. Dette sted kan jeg anbefale på det varmeste. Særdeles hurtig tilbagemelding på forespørgsel. Meget og relevant information om selve opholdet,” skriver Hanne Ellen Kvist på trustpilot.dk.

Seks fordele ved at leje sommerhus i Marielyst hos Feline Holidays

 • Nem søgning og stort udvalg af sommerhuse i Marielyst.
 • Din bookingbekræftelse giver dig chancen for at vinde hele lejebeløbet tilbage.
 • Hele prisforskellen og en bonus på 1.000 kr., hvis vi ikke er de billigste.
 • Service i topklasse ring eller skriv, vi hjælper gerne.
 • Vi er godkendt af E-handelsfonden = ekstra tryghed for dig.
 • Brugerne har kåret Feline Holidays som bedst til sommerhusudlejning på Trustpilot.dk.

Lej dit sommerhus i Marielyst nu

…og oplev alle fordelene hos Feline Holidays sommerhusudlejning.

Med venlig hilsen

Henrik

Kundeservice
Derfor Feline:
 • Vind alle dine penge tilbage
 • Prisgaranti med 1.000 kr. bonus
 • Det største udvalg
 • Nemt, enkelt og sikkert
 • Service på 1. klasse
© Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark - Telefonnr.: +45 8724 2251 - E-mail: info@feline.dk - CVR nr.: 26347688
Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.