Udlejning af 899 sommerhuse Marielyst til de bedste priser
ferie Falster - feriebolig Falster
ferie Falster - feriebolig Falster

Sommerhus Marielyst

Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.

Super strand, shopping og masser aktiviteter

Marielyst strand er en pragtfuld og meget børnevenlig sandstrand med lavt vand. Byg sandslotte, saml sten og skaller, sop i vandkanten eller tag en dukkert i det indbydende, blå vand. Marielyst strand er en af de bedste i hele Danmark, så I kan roligt glæde jer til at nyde livet i det varme sand.

Butikslivet i Marielyst er stort og varieret. Her finder I f.eks. modeforretninger, brugskunst, kiosk, gallerier, smykker, keramik og meget mere så der er masser af muligheder for en hyggelig omgang shopping.

I Golf & Fun Park finder I en stor minigolfbane og også mulighed for at spille fodboldgolf og frisbeegolf. Eller måske lyder en køretur på en Segway mere fristende? Der er er også aktiviteter for de mindste, f.eks. Bumper Boats. Glæd jer til et besøg i parken, hvor der venter nogle hyggelige timer sammen med børnene.

Det samme gælder for Marielyst Gokart og Paintball Center, der også har tilbud til hele familien. Voksne og større børn kan køre om kap på en 400 meter lang bane i gokarts der kan køre op til 60 kilometer i timen. Her er også børnegokarts som kører på en anden bane, hvor en voksen skal være og til de små børn er der elbiler på en tredje bane, hvor forældrene kan være med.

Privat sommerhusudlejning Marielyst - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning Marielyst er privat ejede. Derfor kan du faktisk kun leje et privat sommerhus Marielyst. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Marielyst hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service uanset hvor ferien går til igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Marielyst? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Marielyst hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Marielyst

På denne portal finder du altid det største udvalg af sommerhuse Marielyst. Vi har samlet sommerhuse Marielyst fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Marielyst på ét sted!

Leje af sommerhus Marielyst med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Marielyst med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Marielyst er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Marielyst nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Marielyst - enkelt og sikkert

Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Marielyst. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Marielyst. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Marielyst hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Marielyst her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Marielyst, et feriehus Marielyst eller en feriebolig Marielyst er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Marielyst til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Marielyst nu!

Kundeservice
Derfor Feline:
  • Det største udvalg
  • Enkelt og sikkert
  • Prisgaranti på sommerhuse
  • Ferie til en go' pris
  • Service i topklasse
© Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark - Telefonnr.: +45 8724 2251 - E-mail: info@feline.dk - CVR nr.: 26347688
Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.