Øer Maritime Ferieby - Ebeltoft

Hav/fjord
100 m
Swimmingpool inde
Ja
Har du brug for hjælp til din booking? Send os en uforpligtende forespørgsel

Øer Maritime Ferieby har følgende tilbud:

Klik på emnet for yderligere info og rådighed.

Beskrivelse

Øer Maritime Ferieby
Øer Maritime Ferieby er et spændende feriecenter på den sydøstlige del af Djursland, tæt på Ebeltoft. Øer Maritime Ferieby er opbygget i en lagune, der er adskilt fra Kattegat ved hjælp af sluser.
Øer Maritime Ferieby består af syv mindre enheder, der er forbundet med hinanden via broer. Fra Øer Maritime Ferieby er der kun få minutters gang til de pragtfulde sandstrande der findes i denne del af Danmark, så du kan sagtens benytte Øer Maritime Ferieby som udgangspunkt for en badeferie.

Faciliteter
Øer Maritime Ferieby byder på en indendørs swimmingpool (med bla. 3 varmtvands bassiner til de mindste - disse er hhv. 10cm, 30cm og 50cm dyb), minigolf, en sportshal, et legerum, samt en udendørs tennisbane og en legeplads. Den mest populære facilitet i Øer Maritime Ferieby er imidlertid selve dens beliggenhed. Du kan næsten ikke bo tættere på vandet, end du kan i Øer Maritime Ferieby. Af samme grund åbner et ophold i Øer Maritime Ferieby mulighed for alt, der har med vand at gøre. Du kan sejle, svømme, dykke, stå på vandski, dyrke windsurfing eller tage på fisketur – der er mange muligheder, når du tager til Øer Maritime Ferieby.

Derudover er Øer Maritime Ferieby et glimrende udgangspunkt for ture til nærliggende attraktioner som Fregatten Jylland, Ree Park – Ebeltoft Safari, Skandinavisk Dyrepark og Kattegatcentret. Der er ingen der kommer til at kede sig, når turen går til Øer Maritime Ferieby.

Feriehuse/ferielejligheder
Øer Maritime Ferieby tilbyder moderne og veludstyrede ferielejligheder i 2 plan, hvorfra der er en fantastisk udsigt til de naturskønne omgivelser, Øer Maritime Ferieby er beliggende i. På Øer Maritime Ferieby kan du vælge imellem to typer ferielejligheder på henholdsvis 62 kvadratmeter (5 personer) og 64 kvadratmeter (6 personer). Du kan frit vælge netop den ferielejlighed i Øer Maritime Ferieby, som du helst vil tilbringe din ferie i Øer Maritime Ferieby i.

Glæd dig til…
Øer Maritime Ferieby er et idyllisk beliggende og moderne feriecenter, der åbner mulighed for at dyrke stort set alle former for aktiviteter, der handler om vand. Mange tager til Øer Maritime Ferieby af denne årsag, mens andre foretrækker at gå ture i det smukke landskab, der findes omkring Øer Maritime Ferieby. Når turen går til Øer Maritime Ferieby får du med andre ord frie hænder til selv at afgøre, hvilket indhold din ferie i Øer Maritime Ferieby skal have. Mod forudgående forespørgsel samt betaling af et særligt tillæg er det muligt at medbringe 1 hund når du tager til Øer Maritime Ferieby.

OBS: Husdyr IKKE tilladt i alle huse og i de huse hvor husdyr er tilladt er det max 1 husdyr mod et gebyr.

Centeret

Generelt
Parkeringsmuligheder
Ja
Reception
Ja
Ankomst
15:00
Afrejse
10:00
Afstande
Golfbane
7 km
Hav/fjord
100 m
Velvære
Swimmingpool inde
Ja
Aktiviteter
Beachvolley
Ja
Sportshal/multihal
Ja
Tennisbane ude
Ja
Børneaktiviteter
Aktivitetsrum/legerum
Ja
Legeplads
Ja
Kundeservice
Derfor Feline:
  • Det største udvalg
  • Enkelt og sikkert
  • Prisgaranti på sommerhuse
  • Ferie til en go' pris
  • Service i topklasse
© Feline Holidays A/S - Nygade 8B 2.th - 7400 Herning - Danmark - Telefonnr.: +45 8724 2251 - E-mail: info@feline.dk - CVR nr.: 26347688
Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.