Oversigt

Beskrivelse

Det lille og hyggelige familiedrevet hotel Berger’s Landgasthof ligger i landsbyen Enge-Sande, 8 km fra Leck og kun ½ times kørsel fra grænsen, Flensborg og Vadehavet.
De 14 værelser er fordelt på 6 individuel indrettede værelser i hovedbygningen og 8 temaværelser (vild, golf og books) i den nye bygning fra 2015. Bygningen er opført i skandinavisk stil og værelserne er store og lyse. Fra bygningen er der direkte adgang til stisystemet i Langenberger Skov.

Oplev de unikke omgivelser på cykel eller til fods eller besøg Leck der med sine gamle fiskerhuse, 140 forretninger, caféer og restauranter er hjertet i området og byder desuden på mange aktiviteter og naturoplevelser. Besøg bl.a. det store BADELAND, gå på opdagelse i Langenberger Skov, nyd roen ved en af de mange fiskesøer eller udforsk den vestlige del af ”Okse-vejen”.

Nordsøen ligger hellere ikke langt her fra. I kan besøge øerne Sild, Föhr og Amrum eller tage på vadehavs vandring til en af de små Halligen som ligger tæt ved kysten. Nordfriesland er præget af Nordsøen og tidevandet bestemmer livet i denne del af Tyskland.

Faciliteter

 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Byggeår
  2015
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2015
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja