Feriecentre i Danmark og Europa - start din familieferie her!

feriecentre danmark og tyskland
feriecentre danmark og tyskland

Få en forrygende familieferie på et feriecenter

Af Henrik L. Rasmussen - følg mig på Google

Advarsel! Det kan være farligt at besøge Feline Holidays' feriecentre i Danmark eller Tyskland. Man risikerer nemlig at få svært ved at komme derfra igen. Det ved Line Nygaard efter sit ophold i en hyggelig og velindrettet feriebolig på Feriecenter Øster Hurup med familien.

”Vi kom ikke så meget i området, da der var næsten alt, hvad vi havde brug for ved feriecenteret: badeland, legeplads, klappe-geder, bænke, havudsigt . Det er et billigt og perfekt sted til familier. Vi skal helt sikkert derop igen,” siger Line Nygaard.

Kirsten Köneke kom stort set heller ikke væk fra feriecentret Søhøjlandet ved Gjern i Midtjylland i bededagsferien.

”Vi havde to børn med på fem og syv år. De var vildt begejstrede for både den udendørs hoppeborg og et meget fantasifuldt indendørs tumlerum for mindre børn. Der var også en meget fin udendørs legeplads med klatreting og trampoliner. Sammen med vandlandet nåede vi ikke meget mere,” siger Kirsten Köneke.

Også noget for de større børn

Hun understreger, at et feriecenter også har noget at byde på for de større børn.

”For større børn var der arrangeret mange gode ting i den fantastiske natur - guidede naturture, mountainbike, kælkning på kunstig bane, ridning,” fortæller Kirsten Köneke.

Hun giver topkarakter til både bolig, omgivelser og service på det feriecenter, hvor hun og familien boede.

”Husene var godt placeret med god plads omkring i det flotte landskab. Gode spadsereture for voksne i Gjern Bakker - flot skovområde. Alt fungerede, og vi var meget glade for vores ophold - en rigtig god familieferie,” understreger Kirsten Köneke.

”Natur, kultur, sjov og ballade”

Du får også en rigtig god familieferie, uanset hvilket feriecenter du vælger at booke hos Feline Holidays. Valget kunne for eksempel falde på det nordjyske Løkken Feriecenter ved Vesterhavet:

”Der er et hav af muligheder for at opleve alt. Natur, kultur, sjov og ballade. Noget for alle aldre. Vi kommer helt sikkert tilbage,” jubler Ane Spannner efter et ophold på Feriecenter Løkken.

Tag til Tyskland

Eller hvad med et smut syd for grænsen til et tysk feriecenter? For eksempel Weissenhäuser Strand.

”Rigtigt lækkert sted med fantastisk vandland, gode spisesteder i centret og dejlig natur. Vi forventer at tage derned på sommerferie,” siger Helle Kjeldbjerg om Weissenhäuser Strand.

Det er sammen med Ostseebad Damp blandt Feline Holidays' seks feriecentre i Tyskland.

I Danmark har vi 68 feriecentre fordelt over hele landet; lige fra Skagen i nord til Dueodde på Bornholm. Hvert feriecenter har sine unikke fordele, men fælles for dem alle er gode faciliteter, lækre ferieboliger og en service i top.

Nem booking

Dertil kommer, at du let og sikkert kan booke et ophold på et feriecenter hos Feline Holidays. Vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder. Det ved Hanife Iseni.

”Feline Holidays' side er nem og overskuelig. Jeg bestilte tirsdag aften og modtog allerede bekræftelsen onsdag formiddag. Jeg har allerede anbefalet Feline Holidays til familie og venner. Og vi kommer også igen,” siger Hanife Iseni.

Skulle du have brug for hjælp, er du velkommen til at ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kompetente kolleger er klar til at vejlede dig.

Flere fordele får du ved at modtage Feline Holidays' gratis nyhedsbrev, Feline Holidays Club, som hver uge er fyldt med gode tilbud på feriemuligheder og tips til ferien i Danmark og det øvrige Europa.

God ferie på et af vores feriecentre.

Med venlig hilsen

Henrik

Kundeservice
Derfor Feline:
  • Det største udvalg
  • Enkelt og sikkert
  • Prisgaranti på sommerhuse
  • Ferie til en go' pris
  • Service i topklasse
© Feline Holidays A/S - Nygade 8B 2.th - 7400 Herning - Danmark - Telefonnr.: +45 8724 2251 - E-mail: info@feline.dk - CVR nr.: 26347688
Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.