En storbyferie i Lissabon er en ferie i en af Europas billigste hovedstæder, der ikke går på kompromis med hverken shopping, stemning eller seværdigheder.
Se ferieboliger i Lissabon
storbyferie lissabon_364-PT-1100-22
Emne nr. 364-PT-1100-22.

Spar penge på en storbyferie i Lissabon

Prisen er i bund, kvaliteten er i top. Sådan er forholdet på en storbyferie i Lissabon. Portugals hovedstad er blandt Europas billigste metropoler og er samtidig med helt fremme, når det gælder shopping, gastronomi, kunst og kultur.

På en storbyferie i Lissabon kan du i bydelen Chiado gøre et kup i form af håndfremstillet kunst, smykker, tøj og lædervarer i små butikker, der er så stilfuldt indrettet, at de i sig selv er en oplevelse værd.

En oplevelse er det også at spise på en af de mange restauranter på en storbyferie i Lissabon. Spis som as lisboetas og bestil bacalhau, torsk, for eksempel på A Bota Alta i kvarteret Bairro Alta, hvor du også kan opleve de vemodige toner af fado i mangt en restaurant og bar.

Fado-sangen stammer fra bydelen Alfama, der også byder på en labyrint af snævre gyder og stræder samt Lissabons ældste bygningsværk, borgen Castelo de São Jorge.

På en storbyferie i Lissabon kan du på Campo de Santa Clara i Alfama tirsdag og lørdag formiddag også gå på jagt efter souvenirs på Tyvenes Marked; et af de mange markeder sætter kolorit på en storbyferie i Lissabon.

Underjordisk kunst finder du på en storbyferie i Lissabon i form af udsmykningen af byens metrostationer. 19 af dem er eksempelvis dekoreret med håndmalede kakler, azulejos, der også pryder mangt et hus, som du vil se på en storbyferie i Lissabon.

Centro Cultural de Belém samt MUDE, museet for design og mode, er også værd at besøge på en storbyferie i Lissabon.

MUDE ligger i bydelen Baixa, hvor du finder mange mode- og mærkevarebutikker. Gælder det powershopping på en storbyferie i Lissabon er et shoppingcenter som Colombo ved metrostationen Luz et godt valg. Slå dig løs i over 100 tøjbutikker samt en lang række specialbutikker. Børnene kan muntre sig i centerets legeland på en storbyferie i Lissabon.

Se ferieboliger i Lissabon

Andre artikler om Lissabon

 • Feriebolig Lissabon

  Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Lissabon. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
  Rummelig 2-værelses lejlighed på 53 m² til 2 personer beliggende i et moderne og komfortabelt lejlighedshotel midt i Lissabon.
 • Storbyferie Lissabon

  En forlænget weekend i oktober i Lissabon giver tid til at udforske et par godbidder af den portugisiske hovedstad og dens omegn samt at nyde høj sol og 25-30 grader i oktober.
  storbyferie lissabon_364-PT-1170-02
 • Lissabon strand

  Tag badetøj med på en ferie til Lissabon. Strand, klart, rent og børnevenligt badevand er du altid nær under et ophold i den portugisiske hovedstad.
  Depositphotos_32274675_m-2015
 • Ferielejlighed Lissabon

  Bo i en ferielejlighed i Lissabon og fortab dig i byens snævre og stejle stræder, majestætiske bygninger, lækre cafeer og farverige markeder. Alt oser af atmosfære.
  ferielejlighed lissabon_316-PT4850.110.4
 • Ferie Lissabon

  En ferie i Lissabon er en overflod af storbyliv, strande, markeder, majestætiske bygninger samt mundgodt. Her finder du de bedste af byens tilbud.
  ferie lissabon_364-PT-1170-12
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Portugal. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.