Der er mange skønne sommerhusområder på den jyske hede omkring Herning. De mange små søer og den dejlige natur indbyder til vandre- og cykelture. I Herning er der gode shoppingmuligheder, både i den hyggelige gågade og i det store shopping center, Herning Center, der er beliggende i udkanten af byen. Tæt herved finder I også Hernings vartegn, Elia - et storslået kunstværk, der rejser sig over marken ved Herning.
Vælg mellem 102 sommerhuse
For naturelskere er dette pragtfulde feriehus fra 2010 til 8 personer et rigtigt godt udgangspunkt for oplevelser i det lille lokalsamfund Kølkær ved Herning.
For naturelskere er dette pragtfulde feriehus fra 2010 til 8 personer et rigtigt godt udgangspunkt for oplevelser i det lille lokalsamfund Kølkær. Med den tætte placering nær Herning er der muligheder for at shoppe og opleve kulturelle seværdigheder. Emne nr. 130-C81208

Besøg Danmarks Fotomuseum og se hvordan kameraet har udviklet sig siden 1839. Sammenlign de tidligste fortografier med 3D holografier, se et 12 meter langt og 1 meter højt panoramabillede i farver af København og meget mere.

I Søby, 12 km sydøst for Herning, finder I et fantastisk naturområde med smukke brunkulssøer i det tidligere brunkulsleje. Her kan I, på Søby Brunkulsmuseum, få et indblik i hverdagen som brunkulsarbejder i perioden fra 1940-1970.

I Jyllands Park Zoo, der er beliggende ca. 15 km fra Herning og under 50 km fra den jyske vestkyst, er der oplevelser for hele familien og I har mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

Privat sommerhusudlejning i Herning - professionel service.
Samtlige sommerhuse til udlejning i Herning har private ejere. Af samme årsag kan du reelt kun leje et privat sommerhus i Herning. Når du beslutter dig for at leje sommerhus privat i Herning hos Feline risikerer du ikke at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Herning? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Herning hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Herningg
Her kan du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse i Herning. Vi tilbyder dig sommerhuse i Herning fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Herning på ét sted!

Leje af sommerhus i Herning med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Herning med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Herning har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Herning nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Herning - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Herning. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie Herning. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Herning hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Herning her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Herning, et feriehus i Herning eller en feriebolig i Herning er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Herning til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Herning nu!

Vælg mellem 102 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Midtjylland

    Midtjylland har masser af badesøer, fiskesøer og afvekslende natur, der er rig på muligheder for en aktiv ferie. De smukke fredfyldte omgivelser ved Gudenåen og Silkeborgsøerne er det perfekte sted at tage familien med på kanotur. Oplev den uforstyrrede natur og nyd samværet i aktivt eller roligt tempo. Turen kan gå helt til Tørring, og der er masser af start- og stoppladser på ruten.
    I det smukke midtjylland ved Herning ligger dette dejlige sommerhus til 14 personer.