Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse Helligsø. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 89 sommerhuse
Dejlig feriehus i træ til 8 personer er beliggende i Helligsø meget tæt på Limfjorden i Thy.
Dejlig feriehus i træ til 8 personer beliggende meget tæt på Limfjorden i Thy. Huset og grunden er omgivet af en flot træbeplantning der giver god læ, så man ugenert kan nyde freden og roen, eller lege med børnene på græsplænen. Emne nr. 089-339

Lej dit sommerhus Helligsø til en go’ pris hos Feline.

Vælg mellem 89 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Lækkert arkitekttegnet feriehus til 8 personer, er opført med inspiration i "de sorte huse", som er et af Aggers meget berømte vartegn.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.