Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
Vælg mellem 915 sommerhuse Destinationer under Bornholm
Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm.
Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm, beliggende på en skøn naturgrund. I kort afstand fra huset findes en børnevenlig sandstrand med klitter. Huset er særdeles velegnet til 2 familier og kan deles op i 2 afdelinger. Emne nr. 090-24372

Strandene på Bornholm er i topklasse. De bedst kendte er Dueodde strand og Balka Strand på den sydlige del af Bornholm, men uanset hvor på solskinsøen I vælger et sommerhus, vil der aldrig være langt til vandet.

Afstandene på Bornholm er ikke så store, så der er faktisk frit valg mellem alle de spændende oplevelser som findes på øen. En af de største oplevelser er den unikke natur, som vi ikke ser andre steder i Danmark. De rå klipper præger landskabet og danner en spændende kontrast til det grønne landskab der findes i resten af landet.

Almindingen på Bornholm er en af de største skove der findes i Danmark, men det er nu ikke antallet af træer den er kendt for. Det er derimod Ekkodalen, hvor mange igennem tiden har råbt ”Hvad drikker Møller….?” Det er også her I finder Bornholms højeste punkt, Rytterknægten. I 2012 blev der føjet endnu en naturoplevelse til listen, da der blev udsat europæiske bisoner i en indhegning i Almindingen. Man kan køre, gå eller cykle igennem området hvor bisonerne lever.

På den nordlige spids af Bornholm ligger ruinerne af Nordeuropas største middelalderborg, Hammershus. Den stammer fra 1200-tallet og fungerede som fæstning og fængsel indtil den blev rømmet i 1743. Herefter blev den brugt som stenbrud, hvilket er forklaringen på at Hammershus i dag er en ruin. Bornholmerne hentede sten herfra i knap 80 år, inden borgen blev fredet. Besøg stedet og få en fornemmelse af den engang så mægtige fæstning og en fantastisk udsigt ud over Østersøen.

Det var også i middelalderen at de særlige rundkirker blev opført. Der er kun syv tilbage i hele Danmark og hele fire af dem findes på Bornholm. De ligger i Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker, og er bestemt en udflugt værd.

I Aakirkeby kan I se Al Capones skudsikre Cadillac, den limousine som præsident Kennedy blev skudt i tilbage i 1963, præsident George W. Bush's limousine fra 2001, og en masse andre spændende biler, motorcykler og traktorer. Se dem alle sammen på Bornholms Automobilmuseum.

I sommeren 2011 blev Folkemødet for første gang afholdt på Bornholm. Siden da har Folkemødet været et fast indslag hvert år i juni måned. Politikere, journalister og helt almindelige danskere samles til en ”politik-festival” som strækker sig over nogle dage. I 2015 afholdes Folkemødet fra den 11. til den 14. juni og da Folkemødet er blevet en utroligt populær begivenhed, er det en god ide at booke opholdet så tidligt som muligt.

Privat sommerhusudlejning Bornholm - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Bornholm er i privat eje. Af den grund kan man i virkeligheden kun leje et privat sommerhus Bornholm. Når du vælger at leje sommerhus privat Bornholm hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service på alle destinationer gennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Bornholm? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Bornholm hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Bornholm
På dette site vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse Bornholm. Vi har samlet sommerhuse Bornholm fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget nemmere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Bornholm på ét sted!

Leje af sommerhus Bornholm med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Bornholm med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Bornholm på den letteste måde. Lej dit sommerhus Bornholm nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bornholm - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Bornholm. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Bornholm. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Bornholm hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bornholm her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Bornholm, et feriehus Bornholm eller en feriebolig Bornholm er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Bornholm til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bornholm nu!

Vælg mellem 915 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler om Bornholm

 • Sommerhus Bornholm uge 32

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Bornholm uge 32. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus hos os.
 • Sommerhus uge 31 Bornholm

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus uge 31 Bornholm. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
  Fotografen er på vej
 • Sommerhus til leje uge 30 Bornholm

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til leje uge 30 Bornholm. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Fotografen er på vej
 • Sommerhus uge 30 på Bornholm

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus uge 30 på Bornholm. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Fotografen er på vej
Vis alle artikler om Bornholm

Andre artikler