Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse Assens. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 27 sommerhuse
Sommerhus på 104 m² til 8 personer beliggende ca. 2 km syd for Assens.
Sommerhus på 104 m² til 8 personer beliggende ca. 2 km syd for Assens. Huset ligger tæt ved strande, hvor der er mange muligheder for den aktive feriegæst. Emne nr. 090-37682

Sommerhus Assens - Webbaseret sommerhus udlejning med et bredt og varieret udbud af sommerhuse til din ferie. Book dit sommerhus i Assens hos Feline Holidays, hvor du kan vælge mellem en lang række sommerhuse til din ferie. Med et sommerhus i Assens er der lagt op til mange gode timer i hinandens selskab - og det er jo i bund og grund netop dét, din ferie handler om. Der findes mange sommerhuse, så du finder nemt et passende sommerhus i Assens til din ferie.

Hvad enten du er ved at arrangere en dejlig ferie sammen med hele familien, eller det er en romantisk ferie for to der står på programmet, er en ferie i et sommerhus i Assens det helt rigtige udgangspunkt for en vellykket ferie. Moderne, webbaseret udlejning af sommerhuse betyder at det er nemt at navigere mellem alle de dejlige sommerhuse - og du kan vælge et hvilket som helst sommerhus i Assens blandt de mange sommerhuse, som siden her giver adgang til. Der findes mange sommerhuse, og med moderne sommerhus udlejning er det ingen sag at finde det helt rigtige sommerhus i Assens til din ferie.

Internetbaseret sommerhus udlejning har gjort det rigtig nemt at finde et sommerhus i Assens til din ferie. Online søgninger efter sommerhuse har afløst tidligere tiders uoverskuelige bunker af glitrede kataloger. Med netbaseret sommerhus udlejning skal du ikke bekymre dig om åbningstider, for Feline Holidays er åben 24 timer i døgnet, året rundt. Med et omfattende udvalg af sommerhuse, er det ingen sag at finde det optimale sommerhus i Assens til din ferie.

Internetbaseret sommerhus udlejning har gjort det nemmere end nogen sinde før at arrangere din ferie i et af de dejlige sommerhuse. Online sommerhus udlejning betyder desuden, at du slipper for at bekymre dig om at indsamle og gennemlæse stakkevis af kataloger. Når du går på nettet for at finde et sommerhus i Assens til din ferie, slipper du desuden for at bekymre dig om åbningstider, for Feline Holidays er altid åben.

Ved hjælp af menuen til højre kan du nemt angive de ønsker, du har til dit sommerhus i Assens. Klik på "Start søgning" når du er færdig - mere skal der ikke til. Herefter går der kun et kort øjeblik, før du sidder med en komplet fortegnelse over alle de sommerhuse, der opfylder dine krav til dit sommerhus i Assens.

Du kan studere hvert enkelt sommerhus i Assens nærmere, når det passer sammen med dine øvrige gøremål. Når du har udvalgt det sommerhus i Assens, der skal danne rammen om din ferie, kan du booke dit sommerhus i Assens direkte her fra siden. Bookingen af dit sommerhus i Assens foregår hurtigt og sikkert over nettet - og når den er på plads, kan du glæde dig til en spændende ferie i dit foretrukne sommerhus i Assens.

Vælg mellem 27 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler om Assens

 • Privat sommerhusudlejning Assens

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus ved Assens. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
  Skønt sommerhus til 8 personer beliggende ca. 125 m fra vandet i Slude Strand på Sydfyn.
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.