Škoda Museum Danmark
Nårupvej 32
5620 Glamsbjerg
64 72 34 60
Vælg mellem 1.695 sommerhuse

Škoda Museum

I den gamle kørelade på herregården Krengerup holder Skoda Museet til. Her kan man se de fleste af de modeller Skoda har fremstillet og som har været solgt i Danmark, lige fra Skoda Popular fra 1938 til Felicia som var den første bil i samarbejde med WV. Alle bilerne på museet er et resultat af entusiasters kærlighed til mærket Škoda. Bilerne har været i privateje igennem generationer, er bygget op helt fra bunden og sidst men ikke mindst, så er alle biler en del af en helt utrolig historie uden sidestykke.
Når man har set bilerne kan det anbefales at gå en tur i skoven omkring godset eller besøge Hørvævsmuseet, som også er beliggende på Krengerup, hvor der er mulighed for at købe en kop kaffe.

Vælg mellem 1.695 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

 • Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.
 • Sommerhusudlejning privat Odense

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje Odense. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Fyn uge 32

  Et sommerhus Fyn uge 32 er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus på Fyn uge 29

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus på Fyn uge 29. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Fotografen er på vej
Vis alle artikler om Fyn