rønnerbussen
Rønnerbussen
Museumsvej 6
9940 Læsø
61 77 53 67
Vælg mellem 192 sommerhuse

Safari i Læsø flotteste natur

Tag på safari med Rønnerbussen og få en enestående naturoplevelse.
Rønnerne er et fredet naturområde på Læsø. Her findes et mangfoldigt planteliv, bl.a. finder man her den vildtvoksende orkide Plettet Gøgeurt samt de kødædende plantearter Vibefedt og Rundbladet Soldug.

Området er desuden tilholdssted for mange forskellige fuglearter. Der er gode muligheder for at se både gråsæler og spættede sæler i havet ud for Rønnerne.

Her er også en vaskeægte ”attraktion”, nemlig Pigestenen. Det er en stor sten som ligger midt i landskabet. Den siges at have fået sit navn fordi bondepigerne før i tiden brugte den til at søge ly for tyrene, når køerne skulle drives hjem. Et sagn fortæller desuden at stenen vender sig, når den kan lugte nybagt brød. Det er der dog ikke nogen der har oplevet endnu :-) 

Syd for Rønnerne ligger Hornfiskrøn. Her findes et udkigstårn der giver en flot udsigt ud over Rønnerne.

Tag turen igennem de naturskønne omgivelser med Rønnerbussen. Vælg mellem ture af forskellighed varighed, og glæd jer til køreturen gennem noget af det flotteste natur, som findes i Danmark.

Læs mere om de forskellige safariture og se den aktuelle turplan på Rønnerbussens hjemmeside.

Vælg mellem 192 sommerhuse

Andre artikler om Læsø

 • Sommerhus Læsø

  Læsø er den største af øerne i Kattegat, og er populært ferieområde og udflugtsmål. Her findes et mindre antal skønt beliggende sommerhuse. Der er flere dejlige strande på Læsø; Vesterø strand er særligt børnevenlig på grund af sit lave vand. Besøg også naturområdet Rønnerne og Saltsyderiet og se de særlige tage af tang, som førhen var meget udbredte på Læsø.
  Hyggeligt sommerhus til 8 personer beliggende på Læsø med et stort udendørs spabad.
 • Privat udlejning af sommerhus på Læsø

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus på Læsø. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus på Læsø uge 30

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus på Læsø uge 30. Du så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Fotografen er på vej