Jels Vikingespil
Søvej 5D
6630 Rødding
74552110
Vælg mellem 2.145 sommerhuse

2016 bliver sommeren, hvor det 40. vikingespil opføres på Danmarks smukkeste friluftsscene. Med den fantastiske udsigt til Jels Sø tager vikingerne gæsterne med på rejsen gennem Starkads liv. Guderne strides om Starkads skæbne, og skiftevis belønner og forbander de ham. Mens han prøver at kæmpe imod, bliver Starkad viklet stadig dybere ind i intriger, kampe og drab.

Jels Vikingespil har premiere fredag den 1. juli, og der spilles til og med den 17. juli (søndag den 3. juli er der eftermiddagsforestilling og søndag den 10. juli er der ingen forestilling).

Book dine billetter på www.jelsvikingespil.dk

Vælg mellem 2.145 sommerhuse

Andre artikler om Sønderjylland

  • Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.
Vis alle artikler om Sønderjylland