Fjord og Bælt
Margrethes Plads 1
5300 Kerteminde
42 13 15 43
Vælg mellem 1.178 sommerhuse

Fjord&Bælt er et spændende oplevelsescenter for både børn og voksne, og for dig der ønsker seriøs viden om den forunderlige verden under havets overflade. Oplev Danmarks eneste ynglende hval og delfinernes slægtning: Marsvinene Freja, Sif og Eigil.

Fjord&Bælt er faktisk det eneste sted i verden, hvor du kan komme helt tæt på de små hvaler. For ikke at tale om de fire legesyge sæler, der bor i bassinet lige ved siden af hvalerne.

Vælg mellem 1.178 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

 • Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.
 • Sommerhusudlejning privat Odense

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje Odense. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Fyn uge 32

  Et sommerhus Fyn uge 32 er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus på Fyn uge 29

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus på Fyn uge 29. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Fotografen er på vej
Vis alle artikler om Fyn