Zell am See er beliggende i et malerisk landskab ved foden af den store Kiztsteinhorn gletsjer. Herfra er der en fantastisk udsigt til mere end 30 bjerge i omegnen. Tag også køreturen ad den spektakulære vej der fører jer forbi Østrigs højeste bjerg, Grossglockner; udsigten undervejs er simpelthen i en klasse for sig selv.
Vælg mellem 68 sommerhuse
Hyggelig 3 værelses lejlighed på 52 m² til 4 personer beliggende i Zell am See kun 1,3 km fra søen og 1,2 km til skilift og kabinesvævebane.
Hyggelig 3 værelses lejlighed på 52 m² til 4 personer beliggende i Zell am See kun 1,3 km fra søen og 1,2 km til skilift og kabinesvævebane. Fra lejligheden er der en skøn udsigt over søen og bjergene. Emne nr. 301-AT5700.450.1

Feriebolig Zell am See

Zell am See ligger i et malerisk bjerglandskab, som byder velkommen til dejlige ferieoplevelser hele året rundt. Bjerget Schmittenhöhe og den eneste gletsjer i Salzburgerland, Kitzsteinhorn gletsjeren, dominerer det smukke landskab langs søens bredder.

Alt er muligt her. Om sommeren kan I tage jer en dukkert i en af de absolut reneste bjergsøer der findes i hele Europa, og der er rigtig mange muligheder for at komme tæt naturen på vandreture.

Skiferie er selvfølgelig også en mulighed, og Zell am See byder faktisk på en af de længste sæsoner det er muligt at finde. Det skyldes naturligvis Kitzsteinhorn gletsjeren, men herudover byder området også på mere end 130 kilometer pister i alle sværhedsgrader om vinteren. Kitzsteinhorn er nu et besøg værd uanset hvornår på året i tager til området; herfra er der nemlig en betagende udsigt til mere end 30 høje bjerge. Læs mere om de mange oplevelser der venter jer i Zell am See på denne side.

Udsigt til Kitzsteinhorn fra Schmittenhöhe_foto_spiderfox
Udsigt til Kitzsteinhorn fra Schmittenhöhe. Foto: Spiderfox

Fra Zell am See er der ikke mere end 30 kilometer til Østrigs højeste bjerg, det 3.798 meter høje Grossglockner. Turen dertil fører jer ad en af de mest spektakulære vejstrækninger i Østrig, Grossglockner Hochalpenstrasse, som forbinder Salzburgerland med Kärnten. Udsigten til bjerglandskabet omkring jer er simpelthen betagende, og skal bare opleves.

udsigt ud over zell am see_301-AT5700.450.1
Udsigt ud over Zell am See.

Privat sommerhusudlejning Zell am See - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Zell am See er i privat eje. Derfor kan du i virkeligheden kun leje et privat sommerhus Zell am See. Når du beslutter dig for at leje sommerhus privat Zell am See hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti.

Ydermere får du lokal service i alle ferieområder gennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Zell am See? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat Zell am See hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Zell am See
Her finder du altid det største udvalg af sommerhuse Zell am See. Vi har samlet sommerhuse Zell am See fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Zell am See på ét sted!

Leje af sommerhus Zell am See med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Zell am See med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Zell am See er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Zell am See nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Zell am See - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Zell am See. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Zell am See. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Zell am See hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Zell am See her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Zell am See, et feriehus Zell am See eller en feriebolig Zell am See er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Zell am See til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Zell am See nu!

Vælg mellem 68 sommerhuse

Andre artikler om Zell am See

Andre artikler

  1. Feriebolig Salzburgerland

    Holder I ferie i østrigske Salzburgerland er vejen til en vellykket familieferie sikret, hvad enten I er til spænding, leg og eventyr eller hellere vil slappe af og nyde tiden og den smukke natur.
    Kun 10 minutters kørsel fra den hyggelige landsby Maria Alm ligger denne hytte til 6 personer. Det store skiområde Ski Amadé kan nås til fods.
  2. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.