Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Zadar. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 382 sommerhuse
Smukt og praktisk indrettet lejlighed til 2 personer beliggende i stueetagen i byen Zadar.
Smukt og praktisk indrettet lejlighed til 2 personer beliggende i stueetagen i byen Zadar. Lejligheden ligger tæt på en hovedvej og herfra kan man nemt komme til de mange indkøbscentre i nærheden, eller til den gamle by med sine talrige historiske seværdigheder. Emne nr. 133-CDZ787

Lej din feriebolig Zadar til en go’ pris hos Feline.

Vælg mellem 382 sommerhuse

Andre artikler om Zadar

Andre artikler

  1. Feriebolig Dalmatien

    Dalmatien har indholdet til en vellykket ferie for hele familien. Det er en utrolig smuk region med en spændende fortid. Gå på opdagelse i de fantastiske gamle byer med historiske seværdigheder, og drag på oplevelsesrige udflugter, både til lands og vands, til de skønne nationalparker.
    Dette praktisk indrettede feriehus til 6 personer er beliggende i Omis-Krilo Jesenice, på en lille bakke og har en betagende udsigt over havet og øerne.
  2. Feriebolig Kroatien

    Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.