Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Winterberg. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 96 sommerhuse

Lej din feriebolig Winterberg til en go’ pris hos Feline.

Vælg mellem 96 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Nordrhein-Westfalen

    Dejlige badesøer og spændende forlystelsesparker findes selvfølgelig også i Nordrhein-Westfalen. Området fortjener dog først og fremmest at blive fremhævet for sine helt unikke kulturattraktioner, hvoraf flere er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Dette er alt sammen beliggende i en fantastisk natur, der dækker over halvdelen af delstatens samlede areal.
    3-værelses lejlighed på 75 m² til 4 personer beliggende i det hyggelige lejlighedshotel "Hotel um Walde" i Zweifall, 15 km fra Aachen.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland.