Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Slovakiet. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 131 sommerhuse
Komfortabelt feriehus til 10 personer beliggende i landsbyen Oravsky Biely Potok, porten til Rohace Mountains.
Komfortabelt feriehus til 10 personer beliggende i landsbyen Oravsky Biely Potok, porten til Rohace Mountains. Huset, som er moderne, består af 2 lejligheder, hver med deres eget rum. Til huset hører en dejlig overdækket terrasse. Emne nr. 146-TST710

Ferie i Slovakiet - Netbaseret udlejning af feriehuse med bredt udbud af feriehuse til din ferie i Slovakiet. Sikker og meget brugervenlig netbaseret udlejning af feriehuse. Find og book et feriehus til din ferie i Slovakiet direkte her fra siden, hvor udvalget af feriehuse er størst. Mange tager hvert år på ferie i Slovakiet i et de moderne og meget veludstyrede feriehuse. Når du vælger et feriehus som udgangspunkt for din ferie i Slovakiet, får du frie hænder til selv at afgøre, hvad din ferie i Slovakiet skal handle om.

Mange steder i Slovakiet kan du se de imponerende slotte, der har overlevet tidens tand lige siden middelalderen. Nogle af dem ligger i såkaldte ”de grønner hjørner”, mens andre befinder sig i bjergene. Under alle omstændigheder findes der feriehuse i nærheden af et dem. Derfor kan du nemt finde et feriehus, der giver dig mulighed for at opleve landets slotte og fæstninger på egen hånd. Det er en smal sag at finde et passende feriehus til din ferie i Slovakiet.

En gang imellem bliver hverdagens stress og jag simpelthen mere end man kan holde ud - og i den situation er en ferie i Slovakiet i et feriehus, lige hvad du har brug for. En ferie i Slovakiet i et feriehus er således et glimrende valg, hvad enten det drejer sig om en romantisk ferie i Slovakiet for to, eller en dejlig ferie i Slovakiet sammen med hele familien. Med et omfattende udvalg af feriehuse, er det ingen sag at finde det optimale feriehus til din ferie i Slovakiet.

Allerede omkring 1850 var det populært at tage på ferie i Slovakiet, hvor Karpaterne dominerer landskabet. Bjergkædens højeste del findes i Slovakiet, og hedder Tatra. Der blev bygget feriehuse til at huse de mange gæster, der ikke alene kom for at holde vinter ferie i Slovakiet og bjerg ferie i Slovakiet. Du kan frit vælge et feriehus blandt de feriehuse, der findes i kataloget.

Slovakiet har en lang tradition for fremstilling af kunsthåndværk som for eksempel keramik, krystalglas og udskårne træfigurer. Du finder dem overalt – lige fra små markedspladser i landsbyerne til indkøbscentre i de store byer. Moderne udlejning af feriehuse har gjort det nemmere end nogen sinde før at finde et passende feriehus til din ferie i Slovakiet - og med denne form for udlejning af feriehuse kan du vælge netop det feriehus, du helst vil tilbringe din ferie i Slovakiet i.

I landets hovedstad, Bratislava, finder du alle muligheder for shopping – og hvis du skulle få en uovervindelig trang til fin chokolade, er der også råd for det. Med kun 50 kilometer til Wien er det oplagt at tage en afstikker til Østrig, hvor mozartkuglerne og meget andet venter. Vend tilbage til dit feriehus om aftenen, og glæd dig til næste dags oplevelser. Et stort udvalg af feriehuse sikrer, at du nemt kan finde det helt rigtige feriehus.

Du kan hurtigt finde frem til de feriehuse, der findes i kataloget. Moderne udlejning af feriehuse foregår via nettet, hvilket gør det nemt at arrangere din ferie i Slovakiet i et af de komfortable feriehuse. Du kan gå på nettet og søge efter feriehuse når det passer dig, for Feline Holidays er altid åben. Anvend menuen til højre til at angive de ønsker, du har til dit feriehus, og klik herefter på "Start søgning". Herefter kan systemet på ingen tid danne en oversigt over de feriehuse, der opfylder dine krav til dit feriehus. Du kan se nærmere på de dejlige feriehuse, når det passer sammen med dit øvrige program.

Når du har fundet det feriehus, du synes bedst om, kan du booke dit feriehus direkte her fra siden. Det er det hele, og selve bookingen af dit feriehus er hurtigt klaret. Når den er på plads, kan du roligt begynde at glæde dig til en uforglemmelig ferie i Slovakiet i dit foretrukne feriehus. Vore dages moderne teknologi har kort sagt reduceret planlægningen af din ferie i Slovakiet i et af de dejlige feriehuse, til et spørgsmål om nogle få klik med musen. Glæd dig til alle tiders ferie i Slovakiet.

Vælg mellem 131 sommerhuse