Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Siena. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 467 sommerhuse
Med en underskøn panorama beliggenhed i Siennas grønne bakker ligger denne ferielejlighed til 4 personer som en del af et dejligt ferieanlæg med pool.
Med en underskøn panorama beliggenhed i Siennas grønne bakker ligger denne ferielejlighed til 4 personer som en del af et dejligt ferieanlæg med pool og en skøn have. Lejligheden ligger i et fantastisk skovområde, hvor man kan gå lange ture. Emne nr. 140-ITS354

Lej din feriebolig Siena til en go’ pris hos Feline.

Vælg mellem 467 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Toscana. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
    8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.