Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Sardinien. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 1.429 sommerhuse
3-værelses lejlighed til 6 personer beliggende i ferieanlægget Reale ovenfor Costa Rei kun 950 m fra havet.
3-værelses lejlighed til 6 personer beliggende i ferieanlægget Reale ovenfor Costa Rei kun 950 m fra havet. Til anlægget hører en dejligt pool samt en restaurant. Emne nr. 313-IT7405.200.14

Forestil dig, at du nær en feriebolig i på Sardinien ligger og daser på en sandstrand omkranset af klipper og et krystalklart Middelhav. Halvt i søvne hører du en bådmotor komme tøffende.

"Det er ismanden!," råber dine børn.

Den scene kan du opleve ved en feriebolig på Sardinien.

"Fra vores feriebolig på Sardinien havde vi ikke langt til en lille isoleret lagune. Her kunne man snorkle og svømme ud og sidde på en klippe i solen. Af og til kom der en isbåd. ’Dut-dut’, sagde det, når den kom sejlende. Så var det istid,” siger Connie Brunsgård.

I sin feriebolig på Sardinien på øens nordøstlige del var hun også tæt på den seks kilometer lange sandstrand Costa Smeralda.

"Her var der liv og glade dage. Folk tog solbad, spillede volleyball og strandtennis og legede med deres børn, Man kunne virkelig kunne mærke, at forældrene havde tid til at være forældre," siger Connie Brunsgård om en feriebolig på Sardinien.

”Sardinien er en skøn ø. Ud over blandt andet at opleve seks-syv fede og meget forskellige strande bed jeg mærke i, at der ikke var højhuse med hotelkomplekser, som der ofte er på feriesteder. Det var rart," siger Connie Brunsgård om ferien i en feriebolig på Sardinien.

Sardinien er på størrelse med Jylland, så for fra en feriebolig på Sardinien at kunne komme rundt på øen, havde hun lejet en bil.

”Vi kørte blandt andet til Palau mod nord og tog på en dagssejlads i Sardiniens skærgård. Vi badede fra båden og fik frokost undervejs. De mange kyster og bugter var fantastisk smukke,” husker Connie Brunsgård, der også sejlede i kajak på en flod.

Aftenhygge på terrassen

Ved byen Arzachena blev det fra en feriebolig på Sardinien også til en fascinerende udforskning af de mange arkæologiske skatte med udgravede forter, landsbyer og helligdomme fra bronzealderen.

”Det var spændende. Vi var også i Sardiniens kulturhovedby Nuoru og vandrede i de flotte bjerge og kløfter i nationalparken ved Orosei på østkysten,” fortæller Connie Brunsgård om en feriebolig på Sardinien.

Her nød hun med sin familie klassisk italiensk pizza og pasta og godt med grillet kød og fisk i en feriebolig på Sardinien.

”Jeg gider ikke spise på restaurant hele tiden. En af de mange gode ting ved en feriebolig på Sardinien er, at man selv kan lave mad. Vi grillede fisk og kød på vores terrasse, hvor vi hyggede os til klokken to om natten. Der var nogle forrygende temperaturer,” siger Connie Brunsgård om en feriebolig på Sardinien.

Nem søgning og god service

Hun fandt sin feriebolig på Sardinien hos Feline Holidays.

”Det gik strygende. Jeg søgte bare efter ferieboliger på Sardinien, bestilte en feriebolig på Sardinien og fik hurtigt en bekræftende returmelding,” fortæller Connie Brunsgård og melder om god service fra Feline Holidays.

”Da vores flyafgang blev ændret, sørgede Feline Holidays for at informere udlejeren af vores feriebolig på Sardinien, og vi fik hurtigt besked om, at ændringen var i orden,” fortæller Connie Brunsgård.

Du kan også nemt og sikkert finde en feriebolig på Sardinien med Feline Holidays, for vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier.

Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris for den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig.

Vælg mellem 1.429 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.