Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Rom. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 194 sommerhuse
Hyggelig lejlighed til 7 personer med lille balkon beliggende på femte sal i Roms historiske centrum, nær Vatikanstaten (Peterspladsen 1 km).
Hyggelig lejlighed til 7 personer med lille balkon beliggende på femte sal i Roms historiske centrum, nær Vatikanstaten (Peterspladsen 1 km). I huset findes en elevator og der er gode offentlige trafikforbindelser lige i nærheden. Emne nr. 140-IRO165

Ferieboliger i Rom - Vælg mellem mange dejlige ferieboliger i Rom.

Den italienske hovedstad er opført omkring Tiber floden for mere end to årtusinder siden. I sine velmagtsdage udsprang det mægtige romerske rige herfra – og byen bærer også tydeligt præg af, at den katolske kirke igennem mange år er blevet styret herfra. Det mest synlige bevis er naturligvis Peterskirken og Det Sixtinske Kapel, men herudover findes der en række enestående kirker og katedraler ud over hele Rom. Colosseum er den bedst kendte bygning fra Romertiden; bygningen der kunne rumme 50.000 mennesker har faktisk stået på samme sted i mere end 1900 år.

I dag er Rom den 3. mest besøgte by i Europa, og byen er stadig en af de bedst kendte i hele verden. Her findes en af verdens fineste og bedst bevarede kulturarve, og det er derfor ingen overraskelse at hele den ældste del af Rom under ét er anerkendt af UNESCO som en del af verdens arv. Læg hertil et mildt og dejligt Middelhavsklima med temperaturer der kun sjældent kommer under frysepunktet, et gigantisk udbud af restauranter, cafeer og butikker, og du har de væsentligste årsager til byens høje popularitet.

Ferieboliger Rom

Rom lever kort sagt i bedste velgående, og det er meget svært at undgå at forelske sig i dens enestående atmosfære. Det er intet tilfælde at byen er kendt som ”Den Evige Stad” – det er som om den altid har været der og altid vil være der. Rom har udviklet sig igennem tusinder af år, og det er altid en storslået oplevelse at opholde sig der. Du vil med stor sandsynlighed ønske at opleve Rom mere end én gang; der vil altid være noget, du gerne vil se eller gense.

Når din stressende hverdag bare bliver for meget, er en ferie i Rom i en feriebolig i Rom lige hvad der skal til, for at få ladet batterierne op igen. Hvad enten du er ved at arrangere en dejlig ferie i Rom sammen med hele familien, eller det er en romantisk ferie i Rom for to der står på programmet, er en ferie i Rom i en feriebolig i Rom det helt rigtige udgangspunkt for en vellykket ferie i Rom. Et bredt udbud af ferieboliger i Rom sikrer, sammen med internetbaseret udlejning af ferieboliger i Rom, at du altid kan finde en passende feriebolig i Rom til din ferie i Rom.

Ferie Rom

 • Colosseum er ganske enkelt et must. Verdens største amfiteater har stået på samme sted i knap 2000 år, og er stadig en af Roms største attraktioner.
 • Peterskirken er den største kristne kirke i verden; den kan rumme omkring 60.000 mennesker.
 • Michelangelo og skulptøren Bernini er blandt de mestre, der har udsmykket Peterskirken.
 • Bare knæ og skuldre er ikke velsete i Vatikanet; Schweizergarden lukker ikke nogen ind, der ikke lever op til Vatikanets dresscode.
 • Arkitekturen og udsmykningen i Det Sixtinske Kapel blev skabt af Renæssancens største kunstnere, herunder Michelangelo og Bernini samt malerne Raphael og Botticelli.
 • Den spanske trappe i Rom forbinder Piazza di Spagna og Piazza Trinitá dei Monti. Der er tale om den længste og bredeste trappe i Europa.
 • Vatikanmuseerne udstiller værker fra den enorme kunstsamling, som den katolske kirke igennem årene har samlet. Den omfatter mange af de vigtigste mesterværker fra Renæssancen. Museerne kunne fejre deres 500-års jubilæum i 2006.
Vælg mellem 194 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.