Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Paris. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 88 sommerhuse
1-værelses lejlighed på 35 m² til 4 personer beliggende i et lille lejlighedskompleks i bydelen Père Lachaise i Paris.
1-værelses lejlighed på 35 m² til 4 personer beliggende i et lille lejlighedskompleks i bydelen Père Lachaise i Paris. Lejligheden ligger i stueetagen og komfortabelt indrettet. Emne nr. 307-FR1020.103.1

Frankrigs hovedstad er verdens mest populære by; hvert år vælger mere end 45 millioner gæster fra hele verden at holde ferie i Paris.

Byen blev egentlig grundlagt af romerne omkring år 0 – dengang hed den Lutetia, og var ikke stort andet end en bosættelse på den ø i Seinen, der nu hedder Île de la Cité. I dag er romerne for længst borte og glemt, men den ø hvor det hele startede eksisterer stadig. Endda i bedste velgående; i dag huser den nemlig en af Paris største attraktioner, Notre Dame Katedralen.

I takt med at Paris blev Frankrigs magtcentrum, og i takt med at jernbanen gjorde det nemt at komme til byen, voksede den hastigt. I dag bor omkring 12 millioner mennesker i byen og dens forstæder – men samtidig er Paris en af verdens reneste og mest velstående byer. På trods af den eksplosive udvikling har man formået at fastholde balancen mellem gammelt og nyt, hvilket er en del af den særlige atmosfære, du møder i Paris.

Resultatet er en levende og unik blanding af slotte fra enevældens tid, brede boulevarder fra Napoleons periode, over Eiffeltårnet til det enormt store forretningsdistrikt La Défense med de karakteristiske skyskrabere. Hertil kommer et udbud af cafeer, restauranter, teatre og katedraler der siger spar to – og selvfølgelig også Europas mest efterspurgte forlystelsespark, Disneyland Paris.

Ferieboliger Paris - Ferietips

 • Eiffeltårnet er nærmest synonymt med Paris. Det er over 300 meter højt og skulle egentlig have været revet ned for mange år siden. Det blev reddet da man fandt på at sætte radioantenner i toppen af det. I dag er det et must for alle der kommer til Paris.
 • Louvre Museet tager hvert år imod cirka 8 millioner gæster. Mange kommer for at se Leonardo da Vincis mere end 500 år gamle mesterværk, Mona Lisa.
 • Notre Dame Katedralen ligger på øen Île de la Cité i Seinen; den er i dag en af byens suverænt største attraktioner.
 • Sacré-Coeur Basilikaen på Montmartre er altid hvid. Det skyldes at de sten den er opført af hele tiden udskiller kalk. Der er en fantastisk udsigt ud over Paris fra toppen.
 • Disneyland Paris har på få år overtaget pladsen som den mest efterspurgte attraktion i Paris. Tag børnene med og oplev hvordan eventyret og drømmene bliver vakt til live.
 • Place de la Concorde er det største torv i Frankrig. Det er her man finder den 23 meter høje obelisk, der oprindeligt stod ved Luxor Templet i Egypten.
 • Champs Élysées regnes af mange for en af verdens smukkeste gader. Den er to kilometer lang; selv mindre lejligheder (ca. 90 kvadratmeter) koster adskillige millioner kroner i husleje – om året!
Vælg mellem 88 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Frankrig

  Provence byder på alt fra skønne strande, bjergplateauer med hyggelige småbyer, dybe slugter med floder til frodige og farvestrålende marker. Det milde klima i den alsidige og pragtfulde natur skaber optimale rammer for bade- og friluftsliv samt udendørs sport.
  7-værelses hus på 350 m² til 10 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende i L´isle Sur la Sorgue.