Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Massa-Carrara. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 588 sommerhuse
Hyggelig ferielejlighed med fælles pool til 2 personer beliggende i et lille hus med to annekser i de skovklædte bakker ved Pietrasanta.
Hyggelig ferielejlighed med fælles pool til 2 personer beliggende i et lille hus med to annekser i de skovklædte bakker ved Pietrasanta. Der er udsigt over landskabet, og på klare dage, er det muligt at se helt til Korsika og Spezzine. Emne nr. 140-ITV684

Lej din feriebolig Massa-Carrara til en go’ pris hos Feline.

Vælg mellem 588 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Toscana. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
    8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.