Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Maggiore Søen. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 686 sommerhuse
300 m fra centrum af Caldé og kun 40 m fra søen ligger dette 3-værelses feriehus til 6 personer med en smuk udsigt over søen.
300 m fra centrum af Caldé og kun 40 m fra søen ligger dette 3-værelses feriehus til 6 personer med en smuk udsigt over søen. Huset ligger 2 km fra supermarked, 300 m fra bar/restaurant og 50 m til en lille stenstrand. Emne nr. 313-IT2081.430.1

Alt dette får du med en feriebolig ved Maggiore Søen: Udsigt over en glitrende sø og Alperne. Idylliske landsbyer, der klynger sig til bjergsiderne. Snoede bjergveje, der er perfekte til cykling, og vandrestier nær en feriebolig ved Maggiore Søen i Norditalien på grænsen til Schweiz.

I en feriebolig ved Maggiore Søen finder du også fred, ro samt færre turister og samtidig kun halvanden times kørsel til metropolen Milano. Og så lige en pizza bagt i en stenovn i et familieejet pizzeria til frokost. Lyder det ok? Så book en feriebolig ved Maggiore Søen.

”En af de mange gode ting ved en feriebolig ved Maggiore Søen er, at der ikke er så turistet. Stemningen er mere lokal,” siger Mille Albæk Pedersen om sin feriebolig ved Maggiore Søen.

Hop på cyklen

Hun boede i en feriebolig ved Maggiore Søen med tennisbane og en swimmingpool. Den blev flittigt benyttet.

”Søen er også fin at bade i, men det var dejligt nemt med poolen lige ved siden af vores feriebolig ved Maggiore Søen,” siger Mille Albæk Pedersen, som ellers ikke hører til de dovne.

Med til sin feriebolig ved Maggiore Søen, der er 65 kilometer lang, men kun få kilometer bred havde hun og kæresten nemlig taget cykler med hjemmefra.

”Vi kørte et par timer hver dag. Nær en feriebolig ved Maggiore Søen er der både flade ruter ved søen og ture i bjergene. Trafik er der ikke megen af, bortset fra løst gående får,” siger Mille Albæk Pedersen om cykelturene fra sin feriebolig ved Maggiore Søen.

Uberørt stemning

Selv om hun kørte træningsture på sin racercykel, var der på ferien i en feriebolig ved Maggiore Søen tid til at nyde landskabet, stemningen og de idylliske landsbyer.

”De virker meget uberørte med deres gamle huse, der ligger centreret om en kirke. Og så er det fascinerende at se, hvordan de er bygget op ad og næsten ind i klipper og skrænter,” konstaterer Mille Albæk Pedersen om landsbyer nær en feriebolig ved Maggiore Søen.

Særligt søens østlige bred er et fredeligt naturparadis, der i folkemunde kaldes Maggiore-søens ’fattige’ side. Nogen pomp og pragt findes dog i form af borgen Rocca Barromeo i byen Angera i nærheden af en feriebolig ved Maggiore Søen.

Svævebane og sejlads

På den vestlige side er der mere gang i den. Blandt andet i byen Stresa. Her kan man fra en feriebolig ved Maggiore Søen tage med svævebanen op til det 1.500 meter høje Mottarone-bjerg i Monte Rosa-massivet og de mange vandreruter.

På en ferie i en feriebolig ved Maggiore Søen kan man fra Stresa også tage på bådtur til øer som Isola Pescatore, Isola Madre og Isola Bella med dens barokpalads og en af Italiens flotteste haver.

Mille Albæk Pedersen nævner endnu en fordel ved en feriebolig ved Maggiore Søen.

”Der er kun halvanden times kørsel til Milano. Her så vi den imponerende katedral og shoppede,” siger Mille Albæk Pedersen.

Endnu et hit ved en feriebolig ved Maggiore Søen var et lokalt pizzeria.

”Det bliver drevet af en familie, som laver bedste pizzaer, jeg har smagt. De er lavet af helt friske råvarer og bliver bagt i en stenovn, men vi lavede også mad selv,” fortæller Mille Albæk Pedersen.

Hun havde også mange hyggelige aftener med grillet mad på terrassen ved sin feriebolig ved Maggiore Søen.

Nem søgning

Mille Albæk Pedersen fandt sin feriebolig ved Maggiore Søen med Feline Holidays.

”Det gik fint. Siden giver et godt overblik. Det er nemt at booke, og man får en bekræftelse med det samme,” siger Mille Albæk Pedersen om sin feriebolig ved Lago Maggiore.

Du finder også let og sikkert en feriebolig ved Maggiore Søen, for vi har sommerhuse i alle prisklasser og kategorier.

Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris for den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis det sommerhus, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din feriebolig ved Maggiore Søen. Se frem til smukke udsigter, fred og ro, vandre-, cykel- og sejlture samt pizzaer i verdensklasse.

Vælg mellem 686 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.