Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Istrien. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 5.773 sommerhuse Destinationer under Istrien
Denne dejlige ferielejlighed til 4 personer ligger ved havet i Ravni, som er kendt for sine vidunderlige strande.
Denne dejlige ferielejlighed til 4 personer ligger ved havet i Ravni, som er kendt for sine vidunderlige strande og som er et populært rejsemål for sejlerfolk og dykkere. Her er det perfekte sted til en familieferie ved havet. Emne nr. 133-CIK295

Solnedgang over Adriaterhavet, ungerne leger i vandkanten, og alt er idyl. Det billede behøver Søren Peter Mogensen ikke at drømme om. Han har nemlig oplevet det i en feriebolig på Istrien, en halvø i Kroatien.

”Det var skønt. Min kone og jeg er enige om, at vi gerne vil tilbage til en feriebolig på Istrien. I en feriebolig på Istrien boede vi nær vandet. Det er man næsten overalt med en feriebolig på Istrien,” konstaterer Søren Peter Mogensen om en feriebolig på Istrien og fortsætter:

”Vi snorklede i det klare vand med vores to store børn på seks og ni år, dykkede efter eremitkrebs og lavede krabbevæddeløb på stranden. I en feriebolig på Istrien er det let at finde en oase, hvor man bare kan være,” siger Søren Peter Mogensen.

Nemt at være turist

I en feriebolig på Istrien kalder han det nemt at være turist.

”Indkøb er billigt, du kan få en kop kaffe på en café for tre kroner, og hvis du går væk fra de mest oplagte turiststeder, finder du gode restauranter med for eksempel fisk og skaldyr. Og selv om de lokale måske ikke er så gode til engelsk, er de venlige og imødekommende,” fortæller Søren Peter Mogensen om en feriebolig på Istrien.

I sin feriebolig på Istrien blev han blandt inviteret ud på en lokal vingård.

”Ud over at smage på den gode vin købte vi en liter glimrende hvidvin til 15 kr. for en liter,” fortæller Søren Peter Mogensen.

Ud i det blå

Han opfordrer til, at man i en feriebolig på Istrien kører i egen bil eller lejer en bil og tager tingene, som de kommer.

”Tag chancen og lad være at planlægge alt for meget. I værste fald kan man altid vende om igen,” påpeger Søren Peter Mogensen om ture fra en feriebolig i Istrien.

Fra sin feriebolig på Istrien nåede han og familien blandt andet syd for byen Pula til naturparken Kamenjak.

”Der er en Safari Bar, en naturlegeplads samt et hav af rustikke og rå strande. Man skal have god frihøjde på bilen, for man kører på jordveje. Vi kørte ret langt fra vores feriebolig på Istrien, men det var turen værd,” forsikrer Søren Peter Mogensen om en feriebolig på Istrien.

Ned i dybet

Et andet af mange højdepunkter i en feriebolig på Istrien var besøget i Baredine-grotten; en 60 meter dyb drypstenshule nord for byen Porec.

”At komme ned i grotten var et godt afbræk fra varmen. På en 45 minutters tur fortalte en guide os om hulens historie og viste en hvid og blind salamander, som lever i de mange grotter på Istrien,” fortæller Søren Peter Mogensen om en feriebolig på Istrien.

Tilbage i solen gik turen fra en feriebolig på Istrien til en halvø syd for Porec, som næsten er omkranset af vand.

”Måske støder man ind i nudister på en af de mange strande, men i stedet for at blive forskrækket skal man bare gå et andet sted hen,” påpeger Søren Peter Mogensen om oplevelser i en feriebolig på Istrien.

Tag på sejltur

Han anbefaler også besøg i middelalderbyen Pazin, vandreture og smukke udsigter i bjergene samt Rovinj med små, snoede stræder og kirken Skt. Euphemia, hvis 60 meter høje klokketårn er byens vartegn.

”Det kan være svært at parkere i Rovinj, men man kan sejle til byen,” siger Søren Peter Mogensen om bådture som en oplagt idé nær en feriebolig på Istrien.

Han nød friheden i sin feriebolig på Istrien.

”Det er rart at kunne lave mad hjemme og at kunne sidde oppe, når ungerne er puttet,” siger Søren Peter Mogensen.

Nem søgning

Han fandt sin feriebolig på Istrien hos Feline Holidays. Her kan du også nemt og sikkert finde en feriebolig på Istrien, for vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier.

Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris for den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig på Istrien. Se frem til solnedgange, mens ungerne leger i vandkanten, lækker og mad og vin til lavpris samt skønne strande overalt.

Vælg mellem 5.773 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Kroatien

    Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.