Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Island. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 0 sommerhuse
Dejligt feriehus til 4 personer beliggende i Stráksmýri dalen Skorradalur i Vestisland blot 90 km fra Reykjavik.
Dejligt feriehus til 4 personer beliggende i Stráksmýri dalen Skorradalur i Vestisland blot 90 km fra Reykjavik. Huset har en 100 m² stor terrasse med hot-pot whirlpool, hvor man rigtigt kan slappe af efter en interessant udflugt i Vest- og Sydisland. Emne nr. 139-ICW211

Ferie på Island - Katalog med et bredt udvalg af sommerhuse til din ferie på Island. Nem og sikker internetbaseret udlejning af sommerhuse. Book dit sommerhus på Island hos Feline Holidays, hvor udvalget af sommerhuse er størst. Uanset hvilket af de mange sommerhuse du beslutter dig for, åbner din ferie på Island i et sommerhus på Island en hel verden af spændende ferieoplevelser. Du kan vælge præcis det sommerhus på Island til din ferie på Island, som du synes bedst om.

Den varme undergrund forsyner Island med stort set uudtømmelige mængder af billig energi, hvilket du vil nyde godt af under din ferie på Island i et sommerhus på Island. Det er dog ikke alt det afkølede vand, der bliver pumpet ned i jorden igen. I hovedstaden, Reykjavik, forsyner byens kraftværk således en af Islands største attraktioner, Den Blå Lagune, med cirka 40 grader varmt vand. Vandet pumpes ud i en kæmpe lava formation, og mange gæster tager hvert år på ferie på Island i et sommerhus på Island for at bade i det mineralholdige vand. Du kan frit vælge et sommerhus på Island blandt alle dem, der findes i kataloget.

Når din stressende hverdag bare bliver for meget, er en ferie på Island i et sommerhus på Island lige hvad der skal til, for at få ladet batterierne op igen. En ferie på Island i et sommerhus på Island er således et oplagt valg til en hyggelig familie ferie på Island - men det kan også sagtens lade sig gøre at arrangere en romantisk ferie på Island sammen med én du holder af, i et af de dejlige sommerhuse. Der findes mange sommerhuse, og med moderne udlejning af sommerhuse er det ingen sag at finde det helt rigtige sommerhus på Island til din ferie på Island.

Andre rejser på ferie på Island i et sommerhus på Island Island for at opleve den enorme Vatnajökull gletcher, der med et areal på over 8000 kvadratkilometer, næsten dækker den sydøstlige del af Island. Isen er op til 1000 meter tyk, men under den findes vulkanen Grímsvötn. Internetbaseret udlejning af sommerhuse har gjort det rigtig nemt at finde et sommerhus på Island til din ferie. Nu om dage, hvor computere og internettet er blevet en ganske naturlig del af hverdagen, kan du på ingen tid finde et godt sommerhus på Island til din ferie på Island.

Sommerhus Island

Vulkanen har skabt en række søer, der aldrig fryser til, selv om de er omgivet af massive mængder is. Gletcheren er et populært udflugtsmål for mange af de gæster, der i løbet af året tager på ferie på Island i en af de forskellige sommerhuse. Med netbaseret udlejning af sommerhuse er det ingen sag at finde det ideelle sommerhus på Island.

Online udlejning af sommerhuse gør det rigtig nemt at planlægge din ferie på Island i et af de dejlige sommerhuse. I dag foregår al moderne udlejning af sommerhuse over nettet, hvilket er en kæmpe fordel for dig. Du kan gå på nettet og søge efter sommerhuse når det passer dig, for Feline Holidays er åben 24 timer i døgnet, året rundt.

Du kan nemt navigere imellem de mange sommerhuse ved at benytte menuen til højre. Få sekunder senere har systemet dannet en komplet oversigt over alle de sommerhuse, der matcher dine ønsker til dit sommerhus på Island. Du kan se nærmere på de forskellige sommerhuse, når det passer sammen med dine øvrige gøremål.

Når du har bestemt dig for det sommerhus på Island, der skal danne rammen om din ferie på Island, kan du booke dit sommerhus på Island direkte her fra siden. Så enkelt er det - bookingen af dit sommerhus på Island er hurtigt overstået, og herefter kan du straks begynde at glæde dig til en spændende ferie på Island. Med den teknologi vi i dag råder over, er det simpelthen legende let at planlægge din ferie på Island.

Vælg mellem 0 sommerhuse