Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Ibiza. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 77 sommerhuse
Hyggelig ferielejlighed til 7 personer med parklignende have og stor pool beliggende tæt på den skønne badebugt Cala Nova.
Hyggelig ferielejlighed til 7 personer med parklignende have og stor pool beliggende tæt på den skønne badebugt Cala Nova. I vil blive begejstret over den store terrasse med den smukke udsigt over haven til dette rolige og velholdte beboelseskompleks. Emne nr. 147-EMI102

Hvis man kunne slide en udsigt op, ville panoramaet over Middelhavet fra en feriebolig på Ibiza være i farezonen.

Det kan du forvisse dig om på en ferie i feriebolig på Ibiza. For eksempel i Sant Josep de Sa Talaia.

Fra terrassen ved en feriebolig på Ibiza har udsyn til den sagnomspundne og 400 meter høje klippeø Es Vedra, der knejser op fra et glitrende blåt Middelhav.

Rammen om billedet er en skyfri himmel samt palmer, der svajer let i den lune brise, samt bougainvilleaer og andre velduftende blomster.

Dem kan du også nyde synet af, når du tager en kølende dukkert i den swimmingpool, du finder ved din feriebolig på Ibiza.

Eller når du og familien slapper af i liggestolene eller i de bløde puder på de murede bænke, mens den friske fisk eller bøfferne bliver klar på grillen på terrassen ved jeres feriebolig på Ibiza.

Hæng ud i en hængekøje

Fra en feriebolig på Ibiza kommer du hurtigt ned til strande som Cala Codolar. Den ligger i en klippeomkranset lagune med krystalklart badevand. Tag snorkel og dykkermaske med og udforsk livet under overfladen eller slæng dig en hængekøje i skyggen af en palme. Valget er både dit og frit.

Ibiza er på størrelse med Falster.Derfor kommer du med en feriebolig på Ibiza som base nemt rundt på øen i en lejet bil, på scooter, med en af de mange lokalbusser eller cykel, hvis der skal motioneres lidt på ferien.

Fra din og familiens feriebolig på Ibiza når man hurtigt strande som Playa d’Bossa, Cala Tárida, den eventyrligt smukke Cala Mastella eller den børnevenlige Cala de Sant Vicenc ved en frodig bugt.

På en ferie i en feriebolig på Ibiza er Ibiza by også et besøg værd. Ikke mindst på en gåtur i den gamle d´Alt Vila. Se frem til skønne udsigter over havet og den hyggelige havn fra de tykke bymure.

I de snævre gader venter spændende gallerier, små shops og lækre restauranter på at blive opdaget. Tilsæt farverige blomster, stejle trapper og vasketøj, der hænger til tørre, og den sydlandske stemning er perfekt.

Den atmosfære finder du mere af i jeres feriebolig på Ibiza.

Nem søgning

Hvor og hvordan du og din familie vil bo i en feriebolig på Ibiza, bestemmer du nemt og sikkert med Feline Holidays.

Vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier, og vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder. Søgekriterierne kan du altid ændre for at finde netop den feriebolig, som passer jer.

Hos Feline Holidays er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din bookning af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig på Ibiza.

Vælg mellem 77 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.