Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Costa del Sol. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 543 sommerhuse
Eksklusivt feriehus til 10 personer med skøn pool og jacuzzi beliggende i et af de mest eftertragtede områder El Rosario på Costa del Sol.
Eksklusivt feriehus til 10 personer med skøn pool og jacuzzi beliggende i et af de mest eftertragtede områder El Rosario på Costa del Sol. Huset ligger kun i gåafstand fra de gyldne sandstrande og kun 10 minutter fra Marbella med alle faciliteter og fritidstilbud. Emne nr. 147-EAN774

Solskin kan man altid finde, især hvis man rejser til en feriebolig på Costa del Sol. Her stråler solen nemlig hele sommeren. Se derfor frem til skønt badevand, solbad på stranden samt 30 graders varme om dagen plus lune aftener med sydlandsk stemning.

Perfekt til en gang tapas eller paella på en hyggelig udendørs restaurant eller en drink på jeres balkon i en feriebolig på Costa del Sol.

Her kan man nemt bo centralt og samtidig være helt uforstyrret, siger Bente Laursen, der nød livet og ferien i en feriebolig på Costa del Sol.

"Vores lejlighed havde et fællesområde med swimmingpool og lå afskærmet som en oase i Fuengirola. Vi kunne ikke høre byen. Det var rart at kunne være lidt for sig selv en gang imellem," siger Bente Laursen, som også var glad for selv at kunne lave mad af og til i sin feriebolig.

Flamenco og Picasso

Med en feriebolig på Costa del Sol er man ud over en skøn strand altid nær et hav af andre oplevelser. Shopping i Calle San Miguel i Torremolinos, et besøg på Picasso-museet i Malaga eller en aften med flamenco, hvis det være rigtig spansk.

For hele familien vil et besøg i Tivoli World og Sea Life Aquarium i Benalmadena være klare hit. Det samme gælder de 12 vandrustjebaner Aquavelis i Torre del Mar, body-skiing i Aqua Mijas eller en tur i den 24 meter høje kamikaze-rutsjebane i Aquapark Torremolinos. De mindre børn vil elske parkens sørøverskib og shows med papegøjer, delfiner og søløver. Vildere bliver det i krokodille-parken i Torremolinos.

De store rovdyr er hegnet ind, men i Gibraltar syd for den spanske solkyst løber aberne frit rundt.

”Man kan nemt komme derned med bus, og det er turen værd at tage til Gibraltar. Men pas på de frække aber, som stjæler din is, hvis de kan komme af sted med det,” advarer Bente Laursen.

Trænger man til en pause fra turismen, kan man tage op i bjergene bag Costa del Sol. Her venter der snoede bjergveje, dybe dale og idylliske landsbyer med idylliske hvide huse og en fornemmelse af, at tiden er gået i stå.

Nem søgning

Tidsfornemmelsen kan også nemt forsvinde med en feriebolig på Costa del Sol. Hvor og hvordan du og din familie vil bo på den spanske solkyst, bestemmer du nemt og sikkert med Feline Holidays.

Vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier, og vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder. Søgekriterierne kan du altid ændre for at finde netop den feriebolig, som passer jer.

Hos Feline Holidays er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din bookning af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig på Costa del Sol.

Vælg mellem 543 sommerhuse

Andre artikler om Costa del Sol

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.